מאירועי השבוע החרון...

Bassיסט

New member
מאירועי השבוע החרון...

אחי הגדול (לא הבכור) כתב לי במסנג'ר שהוא מתגעגע אליי כי הייתי בבסיס כשהוא בא אלינו לשבת אז יצא שלא התראינו הרבה זמן אז קבענו ובאתי אליו הביתה (ראש העין - הוא לא תימני)
וישנתי אצלו וגם השכרנו סרט לראות רק שנינו וגלידה שקיבלנו חינם מחבר שלו שעובד בחנות גלידות!! בבוקר שלמחרת נסענו לעבודה שלו ושם הכרתי כל מיני אנשים מצחיקים (אפילו שהם הרבה יותר גדולים ממני 30+) ואז נסענו אני ואחי לאכול (כפי יכולתך) במסעדת פפגאיו בעזריאלי ששם היו מלא צחוקים והיה ממש כיף אח"כ הסתובבנו קצת בעזריאלי ואז נפרדנו כל אחד לדרכו הביתה... היה ממש ממש כיף וממש נהניתי אני ממש אוהב לבלות עם האחים שלי סתם ככה... גם לכם יצא לבלות עם אחים או אחיות שלכם בדברים שהם מעבר ללאכול בבית צהריים ביחד או לשחק במחשב ביחד? מה גרם לכם ממש להנות בפגישה הזאת?

איזה אורח ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

באמת נחמד ככה להיפגש כשמתגעגעים. אין לי את זה עם אח שלי, כי גרים באותו בית ואז גם כשמתראים לא ממש מדברים ביננו יותר מידי. אבל עם אחותי זה מאוד נחמד, כי כשהיא מגיעה לארץ משתדלות לצאת ביחד לבלות, הולכות לסרט, בית קפה ומה שאפשר

E y e s

New member
יש לך קשר ממש טוב עם אחיך!

כל הכבוד ששניכם שומרים ככה על קשר.. גם לי יוצא לעשות דברים עם אח שלי, אבל זה די נדיר.. ואגב, ברוך בואך לפורום :)

Bassיסט

New member
ברוכה הנמצאת...

ודרך אגב הייתי פה יחסית מראשוני הפורום פשוט לא היה לי כל כך הרבה זמן להיות מול המחשב עם כל ההופעות והחזרות האלה... (כן ירבו)

blck angel1

New member
הופעות?

גם לי יש! בנגינה,ריקוד ושירה! מצאנו משהו במשותף! ~ני *.*

למעלה