מאיר בנאי הופיע בערב יום הזיכרון בפתח תקווה

מאיר בנאי הופיע בערב יום הזיכרון בפתח תקווה

שלום לכל, שמי מיכל ואני חדשה בפורום, קצת על עצמי : בת 37 נשואה +3 וגרה בפתח תקווה. קניתי את האלבום של מאיר "שמע קולי" ומאז אני לא מפסיקה לשמוע אותו ! אלבום מצויין! אומן מדהים! קול מדהים! כריזמטי ! אתמול קניתי גם את האוסף הכפול "כמה אהבה" אכן משובח. מה שרציתי לספר בפורום זה שמאיר בנאי המוכשר הופיע בערב יום הזיכרון בפתח תקווה מול קהל שברובו היה מורכב מתיכוניסטים והמופע היה בחינם! באדיבות עיריית פתח תקווה, מאיר כהרגלו היה ענק (הייתי כבר בכמה הופעות שלו, כפי שבטח גם אתם הייתם) א ך לצערי עוד לפני תחילת המופע הקהל היה רועש ולא נראה שהוא התאסף שם כי הוא ממש רצה לשמוע את מאיר אלא סתם בתור התקהלות חינמית ואם כבר מופע אז למה לא ! עוד לפני שמאיר עלה כבר ביקשו כמה פעמים ש ק ט מהקהל הצעיר אך ללא הועיל , כאשר מאיר עלה הוא בעצמו ביקש שקט וראו שהוא מתעצבן (גם בשם המאורע עצמו - יום הזיכרון ! ) הוא קטע את המופע עוד פעמיים להעיר הערות לקהל, הקהל היה זוועה ומאיר סיים את ההופעה לפי המתוכנן אך בפנים חמורות סבר, ו ח ב ל ! אני מאמינה לכל אומן יש איזה הופעה אחת או שתיים לא מוצלחות. אני מבקשת בפורום זה סליחה ממאיר בנאי בשם הקהל הצעיר והרעשן שהיה באולם. מאיר בנאי אתה הגדול מכולם! אני לא באה בכוונה להכליל על כל התיכוניסטים - פשוט לדעתי הבעייה שזה חינמי אז אנשים סתם באים. תודה, ושבת שלום.

ms pizza

New member
היי וברוכה הבאה!

תודה רבה על הסיקור- איזה מבאס שהיה ככה!! אבל לפחות את הצלחת לשמוע כמה שירים טוב וזה סבבה! אני חושבת שכל אומן שמופיע במצב הזה היה מתנהג ככה אם לא יותר... אכן שמע קולי פשוט ממכר - גם אני בגללו התחלתי לשמוע את מאיר ומאז בלי הפסקה. שבת שלום

איף

New member
אהלן וברוכה הבאה לפורומאיר ../images/Emo140.gif

קצת עצוב שאנשים לא יודעים לכבד אמן שעומד על במה ועוד ביום כזה עצוב כמו יום הזיכרון.
אני מאחלת לך ולכולם ללכת להופעות של מאיר בנסיבות משמחות. תודה שכתבת לנו פה! נשמח לקרוא ממך עוד

Growler

New member
קודם כל אני מצטרף לברכות הפורום

ברוכה הבאה לגבי החוויה של המופע, צר לי מאוד לשמוע שכך היה. אני בטוח שיש דבר במה שאת אומרת ושהאירועים החינמיים מושכים גם אנשים שלא לגמרי מעוניינים להקשיב. עם זאת אני שמח שהוא מגיע לאירועים מהסוג הזה כי זו הזדמנות גם לאנשים שלא שמעו אותו מעולם ידעו שיש אמן כזה עם מוזיקה מיוחדת כל כך. מה שאני מציע לך וממליץ בחום זה ללכת לאחת ההופעות האינטימיות שלו, פשוט לא תהיה לך חוויה מתקנת טובה יותר.

הופעות של מאיר בנאי

אכן הייתי בכמה הופעות (אינטימיות ופחות אינטימיות) ובכולן נהניתי מאוד.

למעלה