מאיר בנאי - הופעות חודש אוקטובר

neciha1

New member
מאיר בנאי - הופעות חודש אוקטובר

חברי פורום יקרים, תודה לכולכם על ההתעניינות, הסיקורים ובכלל על האתר הפעיל. שתהיה לכולכם שנה נהדרת של הגשמה, בריאות, אהבה ויצירה. להלן לוח ההופעות של מאיר בנאי, לחודש אוקטובר: 15.10.08 - יום ד'- פסטיבל בית-שמש 21.10.08 - יום ג' - אמפי בת-ים 23.10.08 - יום ה' - אמפי וואהל - מ א י ר ב נ א י מארח את א ב י ת ר ב נ א י !!! 30.10.08 - יום ה' - טבעון * ייתכנו שינויים * לגבי השעות וקניית כרטיסים - תבוא הודעה מקווה לראותכם

איף

New member
תודה מירי! ../images/Emo13.gif

חג שמח ושנה טובה!

TEENAGER1

New member
יפה יפה. הלוואי שאגיע להופעה עם אביתר.

ורק רציתי לספר שאטרף הביטלס שתקף אותי לאחרונה, בעיקר לנוכח העובדה שלא היו לי 500 ש"ח מיותרים להוציא על סר פול, החזיר אותי פתאום לביצועים של מאיר מפסטיבל הביטלס. ונחשו מה - הם עדיין כיפיים לגמרי. שנה נהדרת לכולם!!!!!

honey pie1

New member
סר פול../images/Emo99.gif

היה מדהים. (סורי, אני עדיין בהיי מזהXD) והביצועים של מאיר בהחלט עושים כבוד
אני בד"כ לא אוהבת קאברים לביטלס אבל את שלו אני ממש אוהבת.

TEENAGER1

New member
מכירה את הביטוי "לדרוך על הפצעים"?../images/Emo6.gif

כי זה מה שעשית כרגע, אבל אני אסלח לך - אני מניחה שאם הייתי הולכת להופעה הזו, הייתי מתלהבת לא פחות ממך. חוץ מזה שמחר ראש השנה, אז צריך לסלוח
ואני בעצמי דורכת לעצמי על הפצעים, או במילים אחרות: משוטטת כבר יומיים ברחבי היוטיוב ורואה קטעים מההופעה. עולם אכזר

honey pie1

New member
../images/Emo6.gifסורי): ממש לא התכוונתי

פשוט הייתי איזה שלושה ימים בהיי מההופעה הזאת... לא משנה.. יהיו עוד הזדמנויות, אני מקווהD: (מישהו אמר לפול שיחזור לישראל והוא ענה "I will, I will" אז אולי יש למה לצפות
) שנה טובה

למעלה