מאיר בנאי וארקדי דוכין - "דומינו"

איף

New member
מאיר בנאי וארקדי דוכין - "דומינו"

חברים!!! עוד כמה ימים זה קורה
מאיר בנאי וארקדי דוכין חוזרים להופיע ביחד עם המופע "דומינו". מתי זה קורה ואיפה? 4,5,6 במאי - בזאפה תל אביב. שעת ההופעה : 22:00. 7 במאי - בזאפה הרצליה. שעת ההופעה: 22:00. טלפון להזמנת כרטיסים: 03-7674646 אז מי מגיע ומתי ?!?!?!

לא היה לי זמן

אבל אני רואה שאף אחד לא הזכיר את זה עדיין (ואם כן אז סליחה) בכל אופן, היה אייטם עם מאיר וארקדי בחדשות של ערוץ 10 (או שזה היה ערוץ 2) ביום רביעי (או שזה היה חמישי..חח) בכל אופן הם באמת דיברו בעיקר על זה שהם חוזרים להופיע יחד ושזה לא כי הם אוהבים אחד את השני חלילה, זה רק כי הם אוהבים כסף...
הממ.. אני מודה שלא הקשבתי יותר מדי כי הייתי עסוקה בלחשב כמה שנים כבר לא ראיתי את מאיר ועד כמה זה לא חוקי אז אם מישהו ראה והיה שם איזשהו פרט חשוב שלא עדכנתי אתם מוזמנים.. באמת שלא ממש הקשבתי או ראיתי פשוט, נתקעתי במחשבות אחרי המשפט הרקאשון בערך...
שיהיה סופ"ש נעים ויסמין- שוב תודה על העבודה המדהימה שלך כאן! לא יכולתי לבקש מחליפה יותר טובה!

איף

New member
../images/Emo24.gif

כבר אמרתי שכיף לי לראות הודעות שלך פה?
האמת שלא ראיתי את זה. תודה על העדכון. אז...את באה להופעה? אני רוצה לבוא באחד מהתאריכים, אבל אני נאלצת לחכות עד מחר בבוקר כדי להזמין כרטיסים היות והחבר היקר שלי לא יודע מה יהיה מצבו השבוע מבחינת עבודה וכאלה...אז צריך לבדוק באיזה יום אפשר וכאלה. אני מ-א-ד מקווה שזה לא יהיה מאוחר מידי ויישארו כרטיסים. לפי העדכון האחרון שקיבלתי, רוב הכרטיסים (אולי אפילו כולם) נמכרו. מקווה שנשארו איזה שניים בשבילי
אני אעדכן מחר.

ms pizza

New member
איזה יופי ! יש מצב שגם אני שם בתאריך הזה

את יודעת אם זה בישיבה או עמידה ? תודה !
הלוואי ובאמת ז יסתדר.. יום מצוין

איף

New member
הזמנת כרטיסים?

כשהתקשרתי להזמין, אמרו לי שזה בישיבה בעקרון. מקומות הישיבה נקבעים לפי סדר ההגעה....פתיחת דלתות ב-20:30. מה שכן, הם אמרו שהם מוכרים גם קצת כרטיסי עמידה....כי יש ביקוש מטורף לכרטיסים
אני יודעת שבאופן עקרוני בזאפה הם פחות אוהבים שאנשים עומדים בהופעות....אז אני מניחה שלא יימכרו הרבה כרטיסי עמידה.

ms pizza

New member
תודה רבה !!! לצערי בסוף זה לא רלוונטי

מקווה ( בעצם בטוחה ) שתיהנו... אל תשכחו לדווח

למעלה