מאיר ז"ל בוודאי מתהפך בקברו...

itiel

New member
מאיר ז"ל בוודאי מתהפך בקברו...

תראו מה נהיה ... עצוב

משמרותי

New member
תתבישו לכם

סתם כך להעביר ביקורת "ואיחולים" על משהו שאתם כנראה לא מבינים ולא מכירים...

יוסי7ק

Active member
צודק! צודק! צודק! ושמעתם בכלל את אולה בבו?

היא עשתה את זה נפלא!!! היא הזמרת והמלחינה הכי מוכשרת שפועלת בארץ! אז מה אם שיר אחד היא העבירה למשהו אחר? ובכלל... משמרותי צודק - התביישו!

שמעתי את הביצוע שלה לטרמינל בודיבום בודיבום

ואין ספק שמבחינתי היא זוכה בכבוד בתואר "הזמרת שהכי לא מבינה על מה היא שרה והורסת שיר עם מניירות מעצבנות". הייתי שם את הביצוע הזה בפורמלין יחד עם הביצוע של אחינועם ניני לטרמינל או הביצוע של קרן פלס (?) לאיך לפעמים אני. בנות ישראל החסודות והבתולות אנא מכן....

yossnet1

New member
הטרמינל באמת היה תיאטרלי מדי

אולה בבו לעומתו היה טוב מאוד (אני מקווה שלא יכה בי הברק כשאלחץ שלח...)

אבל זה בדיוק העניין

כל אמן נותן את האינטרפטציה שלו לשיר אותו הוא בחר לשיר וזה היופי בערבים הללו

חבורה של יפי נפש אלא שכתבו זאת, מרחם עליכם!

לכל אחד יש זכות לשיר את מאיר ומי מעיז להגיד "מאיר מתהפך בקברו"?? מה הכרת אותו? אין לך מושג בכלל... ומי שטוען "שתחזור לרוסיה" אין לך מקום בפורום הזה ואתה ביזיון לפורום זה ששוכן שלום ואהבת אדם באשר הוא! כמו מאיר אריאל! למי שכן נהנה מהמופע אני ממש נהניתי והיה מדהים. מאיה רוטמן הכי ריגשה אותי בהתמסרות שלה למאיר שגם הבנתי זאת משיחה אישית איתה. היו ביצועים מרגשים שצריכים להישמר ולהישמע רבות! מרינה הייתה גדולה! לא ציפיתי לכזה ביצוע! היה חזק ברוך! אור דילן אבידור

itiel

New member
תראה, לא יודע מי אתה ...

עם הניק המוזר הזה שלך .... בתור בנאדם ששירת בקרבי, ימני קיצוני, לא הייתי רוצה שתכנה אותי בשם "יפה נפש", אולי "פאשיסט" הוא כינוי יותר מתאים.... דבר שני, לכל אחד יש זכות לשיר שירים של מאיר, ליד המדורה, עם החבר'ה, לא בטלוויזיה תוך כדי העלבת הטקסט והיוצר. לגבי המוגבלות האינטילגנטית שלך להבין את הביטוי "מתהפך בקברו", עם זה אני לא אתווכח איתך, מה שכן אני בטוח שאם אתה קרוב משפחה של מאיר בוודאי הוא התבייש בך מאוד על כך שאין בך שמץ הבנה של כתיבה לירית.... תהיה חזק בחור צעיר אם התרגשת משירתה של מאיה רוטמן ומרינה בלומין, כנראה שהבנה במוזיקה היא ממך והלאה ואתה כנראה שייך לדור ה"כוכב נולד" אשר לצערי הרב מביישים את פני תרבות המוזיקה בארץ. אה, וכן הכרתי את מאיר, אפילו אישית, לא שזה עניינך בכלל .....

בוא לא נריב לשווא..אבל תבין משהו

אני לא בא לריב אבל מכעיס אותי מאוד הזלזול שאתה נותן כאן לאומנים מאוד טובים כמו מאיה רוטמן ומרינה ואף נינט אם מדברים על כוכב נולד. הם ייצגו את מאיר בכבוד ולהזכירך המשפחה אירגנה את האירוע הזה ויודעת מה הכי מתאים למאיר אריאל ז"ל. להגיד לי דבר כמו "מאיר היה מתבייש בך" זה מגעיל רק שתדע כי אני אחיין שלו אם בא לך לדעת ואיני בא לריב איתך על זה ויש באמת דרך לכל דבר. אז בוא נדבר על כך בתרבות דיון אשר הולמת את הפורום הנפלא הזה. תדע סה"כ לא מתאים לי איך שאתה מדבר על חלק מהאומנים ואני מבין במוזיקה תאמין לי!. אני מאוד נהניתי אתמול ואף הופתעתי מכמה ביצועים ואני חושב שזה לא במקום לשפוט לרעה את חלק מהאומנים ששרו שם רק בגלל שבאו מתכנית מציאות. אני שמח בשבילך שהכרת את מאיר אכן אדם מדהים ומקווה שגם לימד אותך דברים שעזרו לך בחיים וכן זה לא ענייני אם לא בא לך לספר לי עליו. אני בכל אופן אשמח לספר לך סיפורים על מאיר ולהנציח אותו בדרך ראויה לא כמו שיש בדיון הזה כמובן. בוא נעזוב את האגו בצד כל אחד והעדפותיו אבל יש דרך להביא כל דבר ולא חושב שגם אני הבאתי דעתי בצורה ראויה קודם אבל חשבתי על זה והנה אני מדבר עכשיו אחרת. מאחל לך שתהנה מערבי השנה הבאים אור דילן אבידור

יוסי7ק

Active member
לא היית צריך לומר. התוקפנות שלך הולמת ימני.

גם ההבנה שלך באמנות.

yossnet1

New member
והנה בשניה פסלת חצי מדינה

מספיק עם ההתנצחויות בבקשה

itiel

New member
והאינטיליגנציה שלך הולמת ג'וק ...

וכך גם מן הסתם הדעות הפוליטיות שלך שאתה מזריק לתוך שמיכה שאתה קורא לה אומנות .... מה אתה יודע בכלל על אומנות ילדון ?

אתה מגיב פה בצורה כל-כך איומה

אם היית מכיר את מאיר באופן אישי כמו שאתה טוען הוא היה מתבייש לראות שאתה בכלל כותב דברים כאלו כי מאיר העריך אדם באשר הוא אדם ובטח לא היה מוכן לקרוא תועבה כזו כמו שאתה כותב ועוד בכוונה מנסה לפגוע במכוון מי אתה חושב שאתה?

itiel

New member
אני לא מגיב בצורה איומה ...

אני מגיב את דעתי האישית ... נחמד לך, תקראי, תגיבי, באינטילגנטיות כמובן אני מקווה .... לא נחמד לך, תעברי לפוסט הבא, לא על כל דבר חייבים לכתוב תגובה, אפשר גם להבליג ולעבור הלאה .... ולכל שאר מתחסדי הפורום, מי שם אתכם כפיו של מאיר אריאל ז"ל ? מה נותן לכם את הזכות לקפוץ ולהגיד "מאיר ככה, ומאיר ככה" מאיר, כאילו הוא חבר שלכם מהגנון.... תפנימו קצת כבוד עצמי, תעלו דעות, חוויות, רשמים, אל תתיימרו להיות מי שאתם לא ... פשוט חבל ...

נחנו ממש לא מצימרים

לידיעתך מאיר דוד שלי אח של אמא שלי ומי אם לא אני וקרובי יודעים בדיוק מה מאיר היה חושב

ועוד דבר מאיר סלד מאנשים

מאיר סלד מאנשים מתלהמים ולא אתה תגיד לי או למי שהיכיר אותו באמת מה הוא אמר או לא אמר רד מהאולימפוס שבו אתה עלק נמצא כי אדם כמוך עם התלהמות כזו לא מתאים לפואום של אוהבי ומוכירי מאיר

bart simpson75

New member
אני ממש לא מחסידי כוכב נולד, בחשון המעטה

ואפשר להגיד שאני ממש מתעב את מי שהגה את התוכנית המאוסה הזאת ומי שמשתתף בה, תוכנית שהורסת לחלוטין את המוזיקה בארץ ושולחת את המוזקאים המוכשרים לחפש את מזלם במקומות אחרים. אבל מכאן ועד להגיד דברים כמו לחזור לרוסיה וכאלה - המרחק גדול. ממש לא לעניין. צורם ולא יפה. אין לי מושג מי זאת הזמרת הזאת ואני לא מכיר אותה, לשמחתי, אבל בואו נימנע מהעלבות שכאלה. ואני בטוח שמאיר היה מסכים איתי.

למעלה