מאיר חבל על הזמן

מאיר חבל על הזמן

כל החושב על בחירתו של מאיר לראשות העיר ? חברים, חבל על זמננו ועל כל קול שינתן לו בקלפי. הוא דירדר את מערכת החינוך עד עפר ומי כמוני יודעת זאת. כל השוויץ שלו על שיפורים במערכת החינוך הם ללא כיסוי. אז מה אם הוא מתגנדר עם צוות מוביל . ראו מי מממן אותו וכמה כסף מושקע בו שתבינו מה הציפיות ממנו אחרי הבחירות. לא היה ולא יהיה כמו גדי כץ. גבר שניהל העיר ללא מורא וללא חת.אחריו החל המבול וחבל על זמננו ועל ילדינו בעיר הזאת.

skiper22

New member
יודעת הכל????

עירית היקרה... כמורה אני מצפה ממך להיות בעלת זיכרון די טוב .. בואי והזכירי לנו מה היו אחוזי התלמידים הזכאים לבגרות לפני כ-10 שנים ומהם היום לאחר שהונהגה בעיר תוכנית השש שנתי שלמאיר יש יד ורגל בה!! ותירצי תאמיני לא תירצי לא תאמיני , אני לא הצבעתי עבורו וכנראה גם לא אצביע עבורו !! אגב היש לך מועמד ראוי לכס ראש העיר ושהינו מהעיר ? היש מישהו כאן בעיר שאין לו "קומבינות" ומחוייבויות ל"תושבים טובים"?? ואולי .. נשכנע אישיות חדשה כאן בעיר כמו עפר דובנוב שעדיין לא הספיק להיכנס ל"יותר מידי מחוייבויות" ??

כשחושבים על זה ...

אין לנו אף מועמד "נורמלי" בינתיים לבחירות הבאות - מפחיד .. אני מאמינה שצריך להביא מישהו מבחוץ , מישהו שידו לא נגועה בנגע השחיתות בבצע הכסף , אדם שמי יתן ויביא סוף סוף לעיר הזאת קצת שקט כלכלי וחברתי .

ani10

New member
שרון היקרה....

רק מאיר- הוא נקי! ואת העיר צריך לנקות מכל הזבל אף אחד מבחוץ לא יכול רק מאיר

למעלה