מאיר כוכב עליון

claudines

New member
מאיר כוכב עליון

יום חמישי זאפה הרצליה, נכנסים לאולם חשוך ממתינים מזמינים בירה ממש מהר לפני שהמלצרים נעלמים – לא הייתי בהופעה של מאיר כבר שנים - אבל זאת מסוג ההופעות שאתה יודע שאתה חייב להגיע מתי שהוא - והנה הוא עלה מאיר – לבוש חולצה לבנה מגוהצת עם כובע שחור – אכן מסתמן משהו עם אווירה קצת אחרת ממה שאני זוכרת אותו.. הוא מחייך חיוך צנוע כמעט נבוך - מתחיל פותח את הפה – ומזכיר לכולם למה הוא תמיד יהיה מאיר בנאי!!!!!!! – שיר אחרי שיר הוא מחזיר אותך לנוסטלגיה אבל עושה זאת בכזאת עוצמה פשוטה נטולה כל גינונים של כוכב נולד – הוא זמר אמיתי!!!!! ההופעה נמשכת כל שיר הוא ביצוע מעולה!!!, השירים שלו מהאלבום החדש נשזרים היטב בתוך ההופעה – ניתן לראות שזה חומר אחר אבל בגלל שזה מאיר – זה נראה שהם תמיד היו שם!!! - הוא כובש את הקהל כל פעם מחדש!!!!!!! בוא נגיד מילה טובה גם על יוסי מזרחי – אח!!!!!! בנות יקרות בצער רב וביגון קודר – הוא עוזב אותנו – מי שלא הספיקה לראות את הנגן גיטרה הזה פשוט הפסידה את הכריזמה המטורפת שהבחור הזה מביא איתו – רואים את זה בעיניים של כולם שהוא מתחיל לנגן.... נהנתי, חייכתי, התאהבתי בו מחדש... לכו להתאהב .... המוזיקה העיברית במיטבה!!!!

איף

New member
תודה על הסיקור המקסים ../images/Emo24.gif

אני עדיין לא מאמינה שיוסי מזרחי מפסיק לנגן בהופעות שלו. אם מישהו מגלה לפניי מי הגיטריסט החדש - שיעדכן....

למעלה