מאיר ניצן זכה..

BaS†ArD

New member
מאיר ניצן זכה..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

6-4 אחוז היה לו הפרש עם דוב צור אולי משהו ישתנה

cobainos

New member
זכה במדגם,ובתכלס...

46-41 מראה שוב:ניצן קנה סקרים!!45-22(ערים) 50-29-במקום התוצאה הזאת גם אם תישאר רשמית ולא רק במדגם,רק מוכיחה שהציבור איבד את האמון בניצן...וכל הכבוד לדב צור על ההישג,אף אחד לא התקרב ככה לניצן אף פעם,בד"כ הוא מגיע ל60 בקלות(כי אנשים,רוב תושבי ראשון שהגיעו בשנים האחרונות,הכירו רק אותו.)

תוצאות המדגם למועצה + אזכור

אני מזכיר לכולם שיש טווח טעות! ניצן יעבור את ה- 50%! אתם תראו! בכל מקרה, הנה תוצאות המדגם של "חדשות היום" למועצת העיר: (הנתונים נראים לי מה-זה לא נכונים! וטווח הטעות פה היא בלתי מוגבלת... אז קחו את הנתונים בחשבון): אמת (העבודה) - 1 בד (חזית דתית מאוחדת) - 1 דה (ישראל בעליה) - 1 (ממש ממש ממש לא הגיוני) ז - 1 (נו באמת... אם למפלגה הזאת הצביעו יותר מ- 300 איש, אז זה בושה לעירנו) יש (שינוי) - 5 כן - 1 מחל (ליכוד) - 3 ם (עם אחד) - 2 מרצ - 1 ע - 1 פז - 3 פ - 1 צ (ציון כהן) - 2 רנ (ראשונים עם ניצן) - 4 שס - 1 סה"כ: 27 מנדטים. ושוב, הנתונים הללו מה-זה לא נראים לי נכונים... את התוצאות המדויקות נדע בלילה רק...

קיר קמט

New member
הנתונים האלה נראים לי כמו קשקוש

בלבוש. דב צור, למרות שזכה לתמיכה רבה- המפלגה שלו לא זכתה לתמיכה גדולה. עם אחד, מצד שני, זכתה לתמיכה מקיר אל קיר (למה, לא ברור.) פז 3 ? גם נראה לי כמו קשקוש בלבוש. והעבודה - לא נראה לי שהם זכו רק ב1.

כנראה שהנבואה ניתנה לאנשים פשוטים,

כי צדקתי! פשוט מאוד צדקתי! מאיר ניצן קיבל, בתוצאות האמת, 52% - ממש כמו שחזיתי בהודעה הקודמת שלי. אלו תוצאות האמת:

cobainos

New member
נראה לי חרטה המדגם הזה...

המדגם במוניציפלי הוא בלתי אמין לחלוטין. ז'-הלוואי שהם קיבלו באמת מנדט..אחת המפלגות היחידות הנקיות שיש פה... רנ-4?קיבלו יותר לדעתי דעבול-3?זאת באמת בושה...רק בגלל תמיכה של סקטור יהדות התורה וחלק מהרוסים רייף-1?אפילו לא חצי.

קיר קמט

New member
6איך אמר פעם שר אוצר מהאייטיז

(כבר שכחתי מי) - הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם. אני שוב אציין - כולי תקווה שמאיר ניצן יתעשת ולשם שינוי לא יכסה את האינטרסים האישיים שלו.

tombg16

New member
שאלה?

הצבעתי למועצת העיר ל-פה-צעירים בתנופה מתמדת איך אני יכול עם "פה" נכנסו למועצה? עם מישהו יודע שפשוט יגיד לי נכנסו,או לא נכנסו. ויעזוב את ההסבר... תודה מראש:)) וסליחה על הבורות...

קיר קמט

New member
יהיה בטח כתוב בעיתון המקומי

ביום שישי.. לא נראה לי שיהיה כתוב מחר בגל-גפן, מועד סגירת הגליון שלהם כבר עבר (עד כמה שידוע לי) אבל לפי מה שידוע לי לראשונים עם ניצן יש 4 מנדטים גם לראשון בשינוי יש 4 מנדטים ומה עם השאר אני כבר לא זוכר...

cobainos

New member
נועם יש לי שאלה

יש לך כבר תוצאות של ההמועצה?אני רוצה לדעת פשוט מספרי מנדטים(עגולים,אחרי כל חישובי הסכמי עודפים והכללל)

למעלה