מאיר ניצן ! - כי אין מישהו אחר

לגוטל

New member
מאיר ניצן ! - כי אין מישהו אחר

שנים על גבי שנים מאיר ניצן שולט בעיר, האם זה לטובה ? אני אישית אצביע בשבילו, אבל לא בגלל שהוא ישנה את העיר לטובה, אלא בגלל שהוא לא יהרוס אותה, כל פעם מביאים מתמודדים חדשים שאף אחד לא מכיר, עם סיסמאות עלובות כמו : "** *** יוריד את המיסים" וליד זה שמים "מאיר ניתן יעלה את המיסים" , עושים מאיתנו צחוק ? קהל הבוחרים של ראשון הוא ילדים בכיתה ב' ? מביאים מתמודדים משום מקום, בלי שם, שיביאו איזה אלוף פקמ"ז לשעבר, אני אשקול להצביע בשבילו, אבל לא איזה עו"ד או משהו בסגנון. בארה"ב כאלו שרוצים להיות ראשי עיריות בערים בסדר הגודל של ראשון מסתובבים בין בתים, נותנים נאומים בשכונות, ולא רק מפרסמים ססמאות מסכנות, בשביל להיות ראש עירייה צריך לסחוף את התושבים ולשכנע שאתה תעשה לעיר טוב, ועוד לא ראיתי אחד כזה בראשון, חוץ ממאיר ניצן, שלפחות מכיר את העיר טוב ואוהב אותה. אבל זה לא בסדר שיהיה לנו אותו ראש עיר כל כך הרבה זמן, צריך שינויים פה ושם. אין לי משהו אישי נגד מאיר ניצן, חוץ מזה שהוא בונה יותר מדי בניינים, יותר חשוב האיכות של התושבים בעיר מהמספר שלהם. יש מכרז על כל מטר מרובע בעיר, בעיקר במערב. מה דעתכם ?

guysc

New member
סליחה??

את מדברת על סיסמאות עלובות? תסתכלי על של ניצן. יש לו סיסמא של שתי שורות,והשנייה היא משהו כמו "ניצן ישפר ראשון". הוא ראש העיר משהו כמו 14 שנים,ובינתיים,תסלחי לי,הוא לא שיפר,אז למה לעזאזל שאני אאמין לו עכשיו? לא איכפת לי שהוא מסתובב בעיר. גם אני מסתובב בעיר,זה אומר שמגיע לי להיות ראש העיר? שיישב במשרד שלו ויתחיל לעבוד! אני רואה שאת נגד דב צור (** ***) לא נראה כזה חסוי כמו שאת חושבת,אבל אם הייתי יכול להצביע,הייתי מצביע בשבילו. Hell,הייתי מצביע לכל אחד אחר חוץ מניצן.

לגוטל

New member
למה לא שיפר ?

אין תחנה מרכזית חדשה ? אין תחנת רכבת במזרח ראשון ? אין חוף ים עם הרבה מקומות בילוי עליו ואחלה טיילת ? אין ספרייה עירונית גדולה ? אם היה לי כוח להשקיע הייתי חושב על יותר דוגמאות, אבל כל אלו נעשו בתקופה של מאיר ניצן, הוא דואג אישית לאיכות העיר למען התושבים שלה, להגיד שהוא לא עושה כלום זה יהיה דבר שיקרי.

לידיעתך, הוא ראש עיר 20 שנים כבר..

ויש לו המון מה להוסיף והוא שיפר המון.. הוא פיתח את כל המערב ואת מרכז העיר. הוא אישר פווווווול פרוייקטים לפיתוח העיר. הכלכלה כאן יחסית טובה (2 איזורי תעשיה.) בתי ספר ברמות מעולות ומגמות מצויינות. האיזור כולו ירוק ואנחנו זוכים כבר איזה 5 שנים רצוף על קריה יפה .... מה את צריכה יותר מזה?? הוא מנוסה. ועכשיו מישהו חדש פתאום באמצע כל תהליך הפיתוח הזה רק יפגע. נכון היו כמה טעויות אבל אין סיבה ללכלך עליו כמו שעושים מי שמלכלך עליו יורק לבור ממנו הוא שותה!!! כי מי קידם את כל האנשים האילו אם לא ניצן?? אני מאוד מקווה שיהיה לו בהצלחה והוא ייבחר גם הפעם. למרות שאני עף מהעיר הזאת עוד שנה אבל לטובת מי שנשאר.. עדיף אותו..

space1

New member
תגובה לדבר שנרשמו

1. את מבקשת שיביאו לך מעומדים שהיו אלופים לשעבר. למקרה שלא שמת לב, אז אלופים וגנרלים לשעבר הם אלה שאחראים להרס של המדינה כיום (אהוד ברק התחיל, אריאל שרון ממשיך, ולא חסרות עוד דוגמאות). 2. השוות את המרוץ לרשות העירייה לארה"ב, שם המועמד משוטט בין הבתים - אז יש לי חדשות בשבילך. גם דוב צור עורך חוגי בית ומסביר את עמדותיו. 3. את מדברת על סיסמאות??? מתוך העלון שקיבלתי בדואר של מאיר ניצן: "ניצן מתחייב... חצי דונם לכל תושב לחקלאות" - נו באמת, על מי הוא עובד?? 4. מהם השגיו של ניצן בחמש השנים האחרונות? כתבתי כאן בעבר ואכתוב זאת שוב: השגיו מסתכמים בשני דברים בלבד: נת"צ בהרצל, ונת"צ במשה דיין. זהו. (אה, וכמובן להגדיל את הצפיפות ולהעלים כל חלקה פנויה לטובת עוד מסות של בניינים - פשוט להפוך את ראשון לת"א צפופה ומגעילה) 5. דב צור היה סגנו של מאיר ניצן במשך שנים רבות, והיה עתיד לרשת את כסאו ממילא ברבות הימים. אלא שהתנהלותו המושחתת של ניצן, שהורשע בפלילים במהלך כהונתו כראש עיר, הביאה את צור למסקנה שעליו להתפטר. 6. ואיך דוב צור יוריד מיסים? אולי יתחיל בזה שיפטר את 11 (!!) המזכירות שיש למאיר ניצן, שמשכורתן ממומנת מכספי המיסים.

space1

New member
ועוד קצת על ההתנהלות של העירייה

הידעתם שקולנוע גיל (מרכז רוטשילד) בנוי למעשה מתחת לרחוב רוטשילד? כל העסק בכלל לא חוקי!!! רק מה, לאולפינר יש קשרים טובים עם ניצן, אז בשבילו אפשר לכופף את החוק. אני רוצה לראות כאן תושב ששובר אצלו קיר בבית והפקחים הטיפשים של העירייה לא מגיעים מיד לפתח דלתו. מעבר לזה, גם מרכז רוטשילד גונב חלק משטח הכביש (תשימו לב איך שהמדרכה מתרחבת פתאום באזור הכניסה לקניון)

לגוטל

New member
תמיד אנשים מתרכזים בדברים הרעים

אתם חושבים שעם דב צור יהיה ראש העיר הכל ישתנה ? לא, הכל יהיה אותו הדבר, ואני לא ממליץ לא להסתמך על מה שעיתונים אומרים לגבי מאיר ניצן, יותר מדוייק לגבי מה שעיתונים אומרים בכלל, אי אפשר לדעת מה נכון ומה לא. פוליטה בעיר היא בדיוק כמו פוליטיקה במדינה, לא משנה איזה ראש ממשלה ישב אצלנו, זה ייראה כאילו הוא לא עושה כלום, הישראלים תמיד מצפים תמיד ליותר מדי, רשימת הפשלות של מאיר ניצן היא קטנה, והוא דואג לאיכות של העיר מבחינת הנקיון והיופי, והשכונות החדשות במערב הן ברמה גבוהה, ראשון מתפתחת מבחינת התרבות שלה, רמת הלימודים שבה, היופי שלה (פארקים ואנדרטות) וכדומה... אני לא רואה למה אני אצביע בשביל מישהו חדש, שיש לי מישהו שמבין בעיר ודואג לה. אתם אומרים שדב צור כן מסתובב ומשכנע אנשים להצביע בשבילו, אני גר במערב ראשון, וכל מה שאני רואה ממנו זה פרסומות שהוא יוריד את המיסים, ושניצן יעלה אותם. אם הוא יבוא לנאום במערב, אני מבטיח שאני אבוא לשמוע את הנאום שלו.

space1

New member
בגלל אנשים כמוך המדינה בצרות

"פוליטה בעיר היא בדיוק כמו פוליטיקה במדינה... הישראלים תמיד מצפים תמיד ליותר מדי" מה זאת אומרת מצפים ליותר מידי? הארנונה בראשון היא מהגבוהות בארץ (למרות הטבלאות השקריות שמציגים בעירייה) ויש לי זכות מלאה לדרוש את מה שמגיע לי! ברור שהעיר תהיה נקיה ומטופחת, כי עם הכסף שניצן גובה מהתושבים, הוא עוד נותר עם עודפים שמממנים ג'יפים צהובים לחבריו הקטנים כדי שיוכלו לעשות סיבובים איתם בחולות (והכל במסווה של סיירת ביטחון כמובן). ולגבי דב צור - למה שלא תדבר איתו בעצמך? מצ"ב לינק. בוא נראה עד כמה אתה עומד מאחורי המילים שלך. כל הפורום מחכה לשמוע מה תניב השיחה בינכם.

לגוטל

New member
יודע מה ? למה לא !

כולם מדברים איך הוא מסתובב בין בתים וכו' , אני כתושב במערב לא שמתי לב לזה בגרוש, אבל אני אשלח הודעה ואשאל איך הוא ישפר את העיר, ונראה אם הוא ייבחר, האם הוא יעמוד מאחורי המילים שלו. כי האנשים שלו שיגיבו לי ללא ספק יגידו איך הוא יהפוך את העיר לגן עדן, השאלה היא אם כך יהיה. (ותודה על הלינק)

guysc

New member
אל תגזים

אף אחד לא התחייב ולא אמר שהוא יהפוך את ראשון לגן עדן,אני גם לא מצפה לזה מאף אחד. אני רק מצפה לראות באמת שיפור בעיר,כי עדיין יש מה לעשות,ושיגיע מישהו שלא מושחת כמו ניצן. כרגע,כמעט כל אחד עדיף

דעת...

גם אני חושבת שהגיע הזמן להחליף את מאיר ניצן. כבר הרבה זמן הוא ראש עירייה וקצת קשה להתעלם מהעובדה שהוא מאוד תחרותי ומנסה בכוח לדחוס עוד אנשים לראשון כדי שיגידו שהיא העיר הכי גדולה. ראשון צריכה דם צעיר ובואו לא נשכח שמאיר ניצן כבר בן 75

הערה קטנה

ניצן חגג את יום הולדתו ה- 70 בשנה האחרונה, ולא כפי שציינת. עד 120!

סליחה?!

כנראה שלא בדקת את הנושא לעומק כי רוב מה שכתבת לוקה בחסר. למה את חושבת שדב צור למשל רק "מפרסם ססמאות מסכנות" ולא עובר בין הבתים ומשכנע? בואי אני ארענן אותך קצת- דב צור מתרוצץ בין בתים של אנשים מידי ערב ונותן הרצאות (מעולות, ד"א) על רמת השחיתויות של אדון ניצן ועל הדרכים שהוא מתכוון ללכת בדרכיהן ולהשיב את ראשון למוטב. אצלנו בבית הייתה הרצאה כזאת בתחילת אוגוסט, וכל מי שהיה כאן יצא עם פה פעור לגבי המידע שדב צור העביר כאן. (אם היה לי קצת יותר כשרון של ניסוח בכתב הייתי מתחילה לכתוב כאן חלק ממה שסיפר, אבל אני יודעת שאני לא אצליח לנסח כמו שצריך אז חבל על המאמץ...
) בכל מקרה, ניצן צריך ללכת הביתה. ומהר.

beny20

New member
למרות שאני לא רוצה אני אגיב

בתור מי שהיה כמה שנים טובות אחד מהפעילים יותר באחת מהתנועות הפולטיות אז רק רציתי לציין שכולם אותו הדבר ואני חושב שזה דיי ברור שניצן יבחר שוב כי אם כל הכבוד הוא העלה את העיר הזאת רמה ולפי הסיפורים ששמעתי ממבוגרים יותר שהיו בתקופה לפני ניצן אז העיר השתפרה פלאים בכל אופן תחשוב מה יקרה עם ניצן לא יבחר.... כל האנשים שהוא סידר להם לעבודה בעיריה יתפטרו
הרי הכל מושחט שם סביר להניח בכל אופן די לדבר על פוליטיקה...

לא הבנתי מה הדעה שלך ../images/Emo12.gif

וזה באמת די ברור שניצן יבחר שוב, וזה ממש עצוב. וד"א, אני בת.

ינון בר

New member
חדש פה הנה דעתי

אני גר בראשון וחושב שניצן חייב לעוף הבן אדם מעלה מיסים בטירוף, המיסים גבוהים, הוא לוקח כספים לאל סיבה. כמו אגרת הביטחון. אין שום סיבה שעיר כמו ראשון תקבל דבר כזה שהיו בה רק שני פידועים אבל עיר כמו ירושלים לא ... לניצן אין שום סיכוי ליפול מהכסא בכלל שהוא מושחת כל כך, הוא לקח לו אלפי עובדי עירייה שמקבלים משכורות ענקיות עם סכומים בלתי מתקבלים על הדעת. ועל כל עובד עירייה כזה הוא משכנע את המשפחה שלו להצביע לניצן, ובדרך הזאת אין סיכוי להפיל את ניצן. שתביונ דבר אחד אם ניצן יפול מראשות העירייה לא נצטרך לשלם מיסים כ"כ גבוהים, העיר תפסיק לבנות את כל הבתים והמקומות הלא נחוצים בה, הוא לא יסע לחו"ל על חשבון המיסים, מספר עובדי העירייה יקטן בהרבה, אולפינר לא יקבל כל מכרז אפילו אם הוא נותן את ההצעה הגבוהה ביותר ... בשורה התחתונה, ניצן מזיק לראשון לציון, גובה מיסים מיותרםי וכביד עלינו.

NoWords

New member
הודעה לא קשורה לנושא אבל...../images/Emo48.gif

ברוך הבא
חח איזה לא קשורה אני הא?

אגרת ביטחון...

אם הייתם בעיר בזמן האחרון בטח שמתם לב למכוניות C3 הקטנות הכסופות האלה שמסתובבות פה עם הלוגו "ביטחון תחבורה ציבורית" אם אני לא טועה, ואל לנו לשכוח את סיירת ראשונים. הנה לכם אגרת הביטחון- ממנה מתפרנסים אנשים ששומרים עליכם.

TotoBamba

New member
אפשר לראות את המצע שלו כאן -->

והוא לא מתרכז בלהשמיץ את ניצן, להיפך הוא נמנע מזה כשהוא יכול אבל לפעמים זה ספציפי מדי. www.dovzur.co.il

למעלה