מאיר שר את ירושלים..

tommygirl75

New member
להתעורר לחדשות נפלאות כאלה!

כולי צמרמורת נעימה כזו... אני מחכה לקרוא את הסיקור כולו!! יש תקווה בעולם :))

אתי Z

New member
הנה זה בא...

אז אמנם עברו יומיים מההופעה אבל ההתלהבות לא שכחה, להפך (ותעיד על כך אודליה ששמעה לפחות פעמיים את כל הפרטים...
), השירים מתנגנים לי בראש וכמובן גם בנגן במחשב בערך מהרגע שהסתיימה ההופעה (ופה אני חייבת לציין שהמוזיקה העיקרית שאני שומעת ביומיום היא עמיר ואבי בניון, זה נדיר שאני אשמע משו אחר ליותר מכמה דקות
) להופעה הזו הלכתי עם חברה מאד טובה שהכרתי בפורום של האחים בניון, וגם היא נמנית על הגרעין הקשה שלו (אם לא המייסדת שלו
). היינו יחד בהופעה של מאיר במסגרת חגיגות שמחת תורה בבת ים ולאחריה החלטנו שחייבים ללכת להופעה שלו. אני הייתי בהופעה בירושלים לפני שבועיים (היא לא יכלה לבוא) וחזרתי משם עם חוויות ועם הרגשה מטורפת של עוד (מישו אמר ממכר??
) אז מהר מהר הזמנתי לנו כרטיסים להופעה בזאפה... (וכמובן רצתי מהר גם לקנות את הדיסקים שלו, בינתיים את "לב סדוק" ו"מנגינת הנדודים" כי את "וביניהם" לא היה ניתן לרכוש (לא אומרת נואש, אני כבר יודעת היכן יש ובע"ה גם את זה אני יקנה) ואת "כמה אהבה" כבר היה לי...) כשנכנסנו היה קצת מוזר,בכל זאת בתור כאלה שמורגלות בבניון, היה מוזר לחכות למישו אחר אבל... מהרגע שמאיר עלה לבמה זה עבר מהר מאד.. ישבנו בערך על הבמה, והיינו מהופנטות, אם זה מהמוזיקה (שאגב נשמעה מעולה למרות הישיבה כמעט על הבוקסות, מה שאומר שאפו לסאונדמן...) ואם זה רק מלהסתכל על מאיר ולראותותו שקוע כל כולו בשירים ובעיקר בגיטרה... את רשימת השירים כבר ציינו פה (בחירת שירים מעולה...) בגלל המקום האסטרטגי שתפסנו, יכולנו לראות את הפלייליסט עוד לפני שהתחילה ההופעה ולמרות זאת חיכתה לנו הפתעה... ההופעה עצמה היתה מדהימה, האנרגיות שיש באויר בהופעות שלו הן משו שאיפשר לתאר במילים, אתה מרגיש את זה בפנים... כמו שכבר ציינתי, בחירת השירים היתה מעולה, בעיקר (לדעתי) אליה, לב סדוק ודומינו (ועוד ועוד.... ) אבל.. היה רגע אחד בהופעה שרמת ההתרגשות הגיעה לשיאה... ברגע שמאיר התחיל לשיר את ירושלים חשבתי שאין לי אויר יותר, ממש לא האמנתי, מיותר לציין שהשיר לא הופיע ברשימה שהיתה על הבמה ולכן ההפתעה היתה גדולה... "גיליתי" את מאיר רק בתקופה האחרונה (אמנם את "כמה אהבה" יש לי מזמן אבל תמיד אהבתי את השירים המוכרים יותר ופחות התעמקתי באחרים...) ואחד השירים הראשונים שתפסו אותי היה "ירושלים", הלחן והמילים של השיר גורמים לי כל פעם מחדש להתרגשות עד דמעות... כבר לא נשארו לי מילים לתאר את הביצוע (רק תעצמו עיניים ודמיינו את מאיר ודוד עדה לבד על הבמה ואת מאיר מתחיל "ברחוב הריק עבר אדם לבוש טלית..."
) יצאנו מההופעה נרגשות ומחכות להופעה הבאה... שיהיה לכולם שבוע טוב ומבורך

odery

New member
כפרונה

זו כבר פעם שלישית|קורץ| ושאלה לנכבדים כאן-למה לא מפורסמות הופעות לחודש הבא?

אתי Z

New member
שלום אישה.../tapuzforum/images/emo3.gif

בדיוק דברנו עלייך... ואם כבר אז מצטרפת לשאלתך..

איף

New member
תודה על הסיקור ../images/Emo24.gif

ניתן להרגיש את ההתרגשות שלך ממאיר ומההופעה בכלל דרך מה שכתבת. זה כיף להתרגש ככה. תודה ששיתפת אותנו!!!
מאחלת לך להיות בעוד המון הופעות מיוחדות שלו (ובכלל)

איף

New member
אתם קולטים כמה כוח יש לקהל?

איזה כיף שהוא שר את השיר המהמם הזה!!!!
יאללה, עכשיו עוברים ל"איימי"
סתם, ניתן לו להפתיע אותנו, הוא גם ככה עושה את זה כל פעם מחדש
.

ms pizza

New member
בואו נישאר גם עם ירושלים

אני חייבת לשמוע את זה בהופעה ( ולשמוע , ולשמוע ולשמוע..)

למעלה