מאיר (
) בפלורה

ms pizza

New member
מאיר (../images/Emo99.gif) בפלורה

אז הבטחתי לעצמי לא לחפור יותר מדי ( לטובתכם..) התרגשות מטורפת אחזה בי בשבועות האחרונים לקראת הביקור של מאיר בעיר החביבה שלנו.בתור דוסית מצויה לא יצא לי להיות יותר מדי ( בעצם בכלל לא..) בפלורה ככה שגם החויה החדשה תרמה להתלהבות. גנים ייקים ( על אף המוצא המזרחי ללא ספק שלי) שלא נותנים לי אפפעם לאחר גרמו לכך שאגיע במיטב מחלצותיי, כחצי שעה לפני השעה היעודה לשערי הפלורה ומה רבה היתה שמחתי לגלות את התור הארוך להפליא שהשתרר מחוץ לאולם. שמחה??? כן, גנים פולנים גרמו לי להתחיל לחשוש לפני ההופעה לכך שאולי המקום יהיה ריק, שאולי אנשי העיר היקרים על אף חכמתם וחביבותם לא ישכילו לתפוס את גודל המאורע ( הביקור של מאיר
) בעיר.לשמחתי התור הארוך בחוץ הפריך את חששותיי. דוגמתי בצורה מדהימה כך שמצאתי את עצמי - בשורה השניה ממש מרחק נגיעה ממאיר - וכך זכיתי לראות את מאיר, האיש היקר ממש , שהפתיע , השקיע והגיע עם חליפה - מכנסיים וז'קט שחורים, מבפנים מבצבצת חולצה חמודה להפליא סגולה ( כן!!!) עם פסים לבנים).גם הקסקט השחור שהגיע איתו היה שונה מהרגיל. אכן זכיתי לראות את מאיר מקפץ מהגיטרה לפסנתר ושוב לגיטרה ושוב לפסנתר וחוזר חלילה. הוא עצמו , בלי אף אחד אחר. כייף!! ההופעה הייתה טובה, לא הכי טובה של מאיר שהייתי בה ( בטח שלא מבחינה קולית ) אבל אין ספק שהיה בה הכל - הרבה ישן, הרבה ישן מעובד בצורה חדשה וקצת שירים שאמנם לא חדשים אבל פחות מוכרים ומושמעים. מה עוד היה? מאיר פתח בצורה טובה, המשיך מרגש ממש ( בהתחלה עם אצלך בעולם ואח"כ הגיע לשיא הערב עם "ירושלים" בביצוע מצמרר ואיטי מדגיש כל מילה
) , שיתף את הקהל ( בעיקר בכמה אהבה, שירו של שפשף) , דיבר הרבה ( יחסית אליו) , זייף פה ושם
- שכח המילים פה ושם ובלב סדוק שכח את התוים ("אני כתבתי את השיר הזה, אז אני אמור לדעת את התוים. .. ננסה להיזכר,טוב? אני רגיל לנגן אותו על הגיטרה לא על פסנתר.. טוב אולי נוותר מה אתם אומרים ??) , הכל היה אבל העיקר היה שמאיר בא במצב רוח טוב , חייכני ואולי שטותניקי והצחיק את הקהל. היה כייף במיוחד לראות שגם בשירים הפחות מוכרים שמעתי את האנשים שרים עם מאיר את כל המילים וכך להפתעתי את כמו אגם רוגע שרו הרבה ובקול. מגניב !! זהו. נגמר מהר. יותר מדי מהר. תמיד בהופעות של מאיר זה קורה. אבל פה אובייקטיבית זה באמת היה קצר ממש. פחות משעה ורבע ואנחנו נפרדים מהאיש היקר ויוצאים לתוך הקור הרחובותי. לפחות אני יצאתי עם תמונה מעולה שהצלחתי לצלם. היה כייף , תודה למאיר על ההשקעה וההופעה. שיזכה בע"ה פשוט לטוב !!

ms pizza

New member
הפלייליסט :

בפעם קודמת שכתבתי על הופעה של מאיר אני זוכרת שהבעתי את דעתי שאולי סדר השירים והשירים שנבחרו פחות התאימו לקהל היעד - אתמול לשמחתי הרבה הייתה התאמה מדהימה . שמחתי. השירים שזכינו לשמוע : אל תלכי מכאן ( שיר שתמיד משמח אותי לשמוע ) כמה אהבה ( בהשתתפות מלאה של הקהל ובהבעות פנים מצחיקות של מאיר) חלומות אחרים שמע קולי ( בהתרגשות קלה מצד מאיר) על הפסנתר : כמה אהבה, אצלך בעולם ( יפה,יפה,יפה!! ) , ירושלים ( מדהים !!) המשיך עם : דומינו ( ושוב בדיחה מצד מאיר) , איימי, כמו אגם רוגע, אליה ( יפה!) , לב סדוק, אהבה קצרה , לך אלי ( השתתפות מדהימה מהקהל!!) מאיר בהדרן עם וביניהם ( בביצוע על הפסנתר )-מספר בדיחה "שמו מאחרי על הבמה הרבה ספרים בשבילי כי ידעו שאני יודע לקרוא" , גשם ( "בואו נשיר פשוט את השיר כפשוטו - שירד גשם , אנחנו צריכים הרבה גשם.. כשיורד גשם אומרים .. אומרים איזה משהו אני לא יודע מה, לא זוכר") , ועכשיו אחרי הגשם, בשקט בשקט אפשר להיכנס לשער הרחמים, בלי פחד - לא צריך אותו , את הפחד. חי פעם רק פעם יש טעם אין טעם עם כח בלי כח שער הרחמים

תמרי35

New member
איזה כייף שנהנית !! תודה ענקית על הסיקור

שעה ורבע בלבד ??? זה לא חוקי . זה ממש מעט ולא אנושי לעשות את זה ...

odery

New member
איזה כיפגדול

הייתי במוצ"ש שעבר ופיתום מרגיש לי שחסר לי טסיות מאיר בנאי בזרימת הדם...

איף

New member
תודה ענקית על הסיקור ../images/Emo24.gif

מאד התבאסתי שלא יצא לי להגיע. שעה ורבע זה באמת לא הרבה...משאיר טעם של עוד
יש כמה שירים שבפלייליסט שקשה לי לדמיין אותם בלי ליווי להקה, אבל זה רק עושה לי יותר חשק לראות את הביצוע שלהם בהופעה אקוסטית. תודה!!!!!

חמדמדת1

New member
את מצחיקה !!!

בתור משטרת האופנה - מגניב לו על הסגול..לא שוב כחול כהה או שחור. יופי!!!!!!!

למעלה