מאי אורחת רצויה

לי סהר

New member
מאי אורחת רצויה

אין לי מילים לתאר את הכעס והכאב שממלאים אותי על ניצול והתאכזרות של גברים עלובים כלפי נערות וילדות תמימות. בפורום קשר השתיקה אנו מדברות (ומדברים) בעיקר על התעללות מינית שאליה מתלווה אלימות. אספר קצת על נסיוני (המר), מגיל צעיר מאוד 7 בערך התחילה התעללות מינית ומהר מאוד באו גם המכות אגרופים, בעיטות ואם לא התחשק למישהו לטרוח ולקום ממקומו כדי ל"פוצץ" אותי היה מעיף עלי מכשירים כמו מגהץ כלי אוכל מה שהיה באותו רגע לידו. בבוקר יום הנישואין שלי קיבלתי מכות מאמי ואני זוכרת את עצמי לובשת את שמלת הכלה והכעס וההשפלה בוערים בתוכי ואז נשבעתי לעצמי שלעולם! לעולם! לא ירימו עלי יד יותר, לעולם! ואיכשהו זה בדיוק מה שקרה, אני לא יודעת איך להסביר את זה אך כשבעלי הרים את היד להפליק לי, משהו במבט שלי גרם לו להישאר עם היד באויר. מעניין לציין שאונסים נמשכו עוד שנים רבות אבל מכות כבר לא קיבלתי ואם אנסה להבין איך זה ולמה אומר שאולי הייתי לגמרי משוכנעת שאני לא מוכנה שיכו אותי יותר אבל לגבי אונס לא הייתי משוכנעת שיש לי זכות לאמר לא. לבנה

may may.

New member
זכות

לכולנו, בעולם הזה ישנה זכות אין לנו חובות.. החובה היחידה שיש, היא למות. יש לך זכות לאמר לא לאונס !!! יש לך זכות לאמר לא למכות !!! יש לך זכות לאמר לא לאלימות מילולית !!! יש לך זכות לחיות חיים מאושרים !!! יש לך זכות לבחור בחיים !!! איתך, מאיה

time to fly

New member
קציתי רק לומר לך שקראתי את

הודעותייך ואני איתך ...
שלומי

למעלה