מאי הוא חודש X בעלילון

עכשיו הדלקתם אותי על זה..

כמה אוגדנים יש של כל החוברות והסיפורים של The Age of Apocalypse?
ואם אפשר- גם שמות :)

mulon1984

New member
אני זוכר לפחות 4 אוגדנים

היתה מהדורה לפני כמה שנים של סדרת אוגדנים בהם האירוע סודר בסדר כרונולוגי משהו... אני וזוכר לפחות 4 אוגדנים כאלה, אולי גם יצאו יותר.

DDN

New member
אתה זוכר נכון

רכשתי את האוגדנים הללו, הודות לחבר'ה הטובים מקומיקס וירקות, שזכרו שרציתי וחיפשתי וכשיצאה המהדורה החדשה הזו, הזמינו לי.
4 אוגדנים שמרכזים את כל הסיפור בצורה כרונולוגית, כלומר, גם חוברות שיצאו אחרי והן Prequel לסיפור.
הסיפור ה"מקורי" נמצא בין אוגדנים 2 ל4, כשבאוגדן 4 יש גם משהו שהגיע הרבה אחרי והשלים סיפור, וגם את האוגדן שהיה מיד ב"חזרה" מהAOA

סה"כ, סיפור נהדר. לדעתי כדאי לקרוא עם הLegion Quest שהגיע לפניו, שלא היה סיפור משהו (לדעתי) אבל משלים הרבה רקע.

השתכנעתי..

אז אחרי הביקורת המהללת של אורי ב"עלילון", קפצתי אליו לביקור בקומיקאזה כדי לקנות קצת אקס-מן.
בסוף יצאתי עם הפרולוג של The Age of Apocalypse כדי להתחמם לקראת הדבר האמיתי.

החלטתי גם לקנות את הסיפור Days of future past כדי להתכונן ליום שבו אראה את הסרט שתכף יוצא ואגיד: "מה זה?? זה בכלל לא כמו בקומיקס!"
מישהו פה קרא את זה? שווה את הקנייה? ובאמת יש מה לדבר על קשר כלשהו לסרט?

Guid

New member
לא יודע לגבי DOFP,

אבל הכריכה של Age Of Apocalypse פשוט מדהימה!

DDN

New member
קראתי לפני זמן רב

הLegion Quest אכן "יחמם" לקראת הדבר האמיתי, הAOA

Days of Future Past - הוא סיפור קלאסי שהשורשים שלו הם של סיפור מעולה. לקרוא אותו היום לדעתי זה קצת פחות, ולמרות השוני הרב ביניהם, הוא אכן הבסיס של הסיפור של הסרט, לעומת AGE OF ULTRON שיצא שנה הבאה שלא קשור כלל לאירוע הAVENGERS מלפני כמה שנים.

spidey 82

New member
DOFP הוא סיפור האקס-מן הכי טוב לצד

סאגת הפיניקס האפלה, ובכלל, אחד מסיפורי גיבורי העל הכי טובים בהיסטוריה. לסרט יהיה קשר רופף יחסית, למעט המסע בזמן ודיכוי המוטאנטים בעתיד.

למעלה