העקבים של צ'אנס ואדמת שיל"ד.
"תובעת על עקבים" - אחרי הפרק הזה החלטתי שהספיק לי. אני פשוט לא אוהב את הנוסחתיות של הסדרה. אומנם הפעם היה טוויסט שהפתיע אותי, אבל הפרק פשוט לא היה מעניין מספיק. העלילות האישיות ממשיכות להיות הדבר הכי מוצלח בסדרה, אבל העובדה שהסדרה בוטלה כל כך מהר אומרת לי שזה לא באמת שווה את זה, לצערי. וויתרתי. ציון:5.

"סוכני שיל"ד" - את הפרק הזה ראיתי בשבוע שהוא שודר בארה"ב, כי לא הייתה לי סבלנות לחכות עוד 3 שבועות בגלל הפגרה הכפויה של יום השואה ויום הזכרון. עבר הרבה זמן מאז, אז אני לא זוכר יותר מדי. מה שכן אני מחכה לראות איך קוויק תהיה בתשתית. ציון: -
"צ'אנס" - גילינו הרבה מידע על די בפרק הזה. זה היה מעניין. מתברר שכנראה כל הדמויות המרכזיות בסדרה הזאת סובלים מאיזו בעיה נפשית. חוץ מזה...ידעתי שג'קלין מעורבת בכל מה שקורה בסדרה הרבה יותר משמראים לנו. בוא נראה איך זה ייתקדם מכאן. הפרק עצמו היה סביר, אבל לא יותר מזה. ציון: 7.

"אדמת הפקר" - 2 פרקים לא רעים ברצף העונה. ה לא קרה מעולם בסדרה הזאת עד כה, אני תוהה אם זה בזכות זה שסאני חזר ל"אדמות ההפקר" סוף סוף, ועכשיו כל הדמויות נמצאות באותו מקום. כל העלילה עם קווין ווייל היא די גרועה לטעמי ומיותרת, ואני פשוט לא רואה שום הצדקה לה העונה. העלילה בפרק הייתה מעניינת לאורך רוב הפרק. טוב חוץ מכל עלילת קווין וייל. שיעשו טובה ופשוט ייפטרו מקווין. לא ברור לי למה החליטו להמשיך איתו גם אל העונה השנייה. ציון: 7.