מאכזבת....

e v i t a

New member
מאכזבת....

יש לי ידיד ממש טוב, למרות שהייתי מאוהבת בו קשות, למרבה הפלא הפכנו ידידים ממש ממש טובים. כן זה קורה, כמה שלא מאמינים בזה (אפילו אני אישית לא) אבל זה קרה ועכשיו היחסים ביננו הם נטו ידידיות, בלי משיכה בלי משחקים בלי מתח בלי כלום...רק הערכה, כבוד ותמיד שם אחד בשביל השני. באמת. אז הכרתי את האקס שלי דרכו, ועכשיו, בכל פעם שאני מתייעצת איתו אם להתקשר לאקס מסיבה כזאת או אחרת הוא אומר לי "אל תדאגי אני אתדבר איתו..." או שהוא אומר שהאקס אמר דבר כזה או אחר ובסוף מתברר שהוא שיקר...כי הוא לא אמר שום דבר בסגנון, או בכלל. אז אני חושבת לעצמי...יש מצב שהוא מנסה ליצור מצב של חוסר קשר מוחלט עם האקס שלי?! ולמה לעזאזל?!מה המניעים שלו לשקר לי ולהרוס את הסיכוי לקשר טוב עם האקס ולא קשר לא עוינות וסלידה? כי ככה זה היה נגמר ביננו אם הייתי נותנת לזה לקרות. מישהו הבין? אם כן...נסו לגרום לי להבין מהם המניעים שלו (הידיד) להרוס את מה שהיה ביני לבין האקס ע"י שקרים? תודה.

אני לא חושב שצריך להיות איכפת לך..

מה המניעים שלו.. מה שיותר צריך לעניין זה האם באמת הידיד שלו הוא ידיד..האם אלו החברים שאת רוצה וצריכה..

e v i t a

New member
זאת בדיוק השאלה

אם הוא ידיד כל כך טוב שלי למה הוא עושה את זה?! ברור שזה גורם לי להיות ספקנית לגביי המשך הידידות שלנו...אבל קודם אני רוצה להבין למה הוא עושה את זה.

אורזמן

New member
יכול להיות שהוא ..........

רוצה אותך לעצמו, מאחר והוא מקשר בינך לבין האקס הוא מרגיש נדחק לפינה .

נכון

ובנוסף הוא לא בדיוק ידיד בעוד כמה דברים חשובים לך הוא צריך לשקר כדי שתבני שלסמוך עליו את לא יכולה

inbaly

New member
אני לא מבינה אותך

בשביל מה לך לשמור קשר עם האקס? את רוצה לחזור אליו או מתגעגעת אליו?

e v i t a

New member
לא, לחזור אליו אני לא אוכל...

למרות שהייתי רוצה בכל נפשי. אבל אני לא רוצה לסגור דברים ככה שנשאר בדיסטאנס, כי יש לנו חברים משותפים וזה לא הכי כיף לא להתייחס אחד לשני למרות הרצון החזק לדבר. אני לא אוהבת לסיים דברים ככה. אני לא רוצה שנישאר בקשר הדוק, כי זה לא הכי בריא, אבל אני בהחלט רוצה קשר נקי וישר. בכל אופן, חבל לי שיש גורם שמנסה להפריד ביני לבין המטרה הזאת וחבל לי עוד יותר שהגורם הזה הוא הידיד הכי טוב שלי.

גברברת

New member
אני חושבת שלהיות בקשר עם האקס

זה לא דבר כל כך קל ולטעמי גם לא כ"כ בריא ומומלץ. תגדירי "קשר נקי וישר" מה את מצפה ממערכת יחסים עם האקס? שתדברו מדי פעם? שתצאו לסרט כ"ידידים"? אני לא ממש יורדת לסוף דעתך. ובכל מקרה דעתי שונה משלך ואני מאמינה ב clear cut. יום מופלא

e v i t a

New member
ידידים לעולם לא נוכל להיות

ואני גם לא רוצה לנסות להגיע לזה כי זה בהחלט לא בריא... ה"קשר" שאני רוצה שיהיה לי איתו זה פשוט שהכל ייגמר טוב ולא יישאר כזיכרון רע. אני רוצה שהוא יזכור אותי לטובה ואני להיפך. לא רוצה קשר יומיומי איתו או קשר הדדי בכלל. כמו שאמרתי יש לנו חברים משותפים ואני רוצה להגיע למצב שכאשר אני אראה אותו בפורום כזה שלא יהיו מבטים עוינים אחד כלפי השני או חוסר תקשורת. בכל אופן, הנושא הזה נסגר... תודה לכולכם. יום טוב.

אבי אלה

New member
ישנם מקרים אחרים..

לפני שלשה ימים חזרתי מטיול נפלא בתאילנד עם גרושתי מלפני כשמונה שנים,חברה לשעבר,לפני כמעט שלש עשרה שנה ,וחברה מלפני שנתיים. אחת נשואה והשאירה את הילדים עם בעלה,והשתיים גרושות השאירו את הילדים עם משפחה.. אני בקשר נפלא עם נשים רבות שהיו בחיי..בתחילה אומרות שזה בלתי אפשרי אבל כאשר מכירות אחת את השניה, ואת הקשר איתי, טוענות שכדאי להיות חברה שלי רק בשביל הכייף להיות האקס.. צורת הטיול ומטרתו,הם דוגמה לצורה בה אני חי, ללמוד, ולהכיר, ולנסות דברים,הם הסיבה שהקשר נשמר לאורך ימים ושנים,והעניין שאני מגלה באנשים אותם אני מכיר ואוהב בחיים,ויודע איך להפתיע את עצמי בכל פעם מחדש ..

777רמי

New member
תני לאצבעות ללכת במקומך../images/Emo95.gif

סביר להניח שה"ידיד" שלך עדיין נמשך אלייך , אולי הבין שאת לא ולא יצא מזה כלום? אבל גבר שנמשך לאישה זה לא נגמר שהחא מחליט אלא שהקשר נגמר, אז אל תחפשי שהידיד שלך יעזור לך לפתור בעיות שאת לא מעוניינת לפתור. צרי קשר עם הX ונהלי שיחה על מה שאת מרגישה, תזכירי את התקופה שהיתה ושנשאר טעם טוב ולא את הרבע שעה האחרונה שלכולם נמאס, אם הוא בוגר ומבין הכל יסתדר ותוכלי לרכש ידיד חדש, אם לא אז אף אחד לא יוכל לעזור. ב ה צ ל ח ה .

למעלה