מאכזב

• פותח הנושא kawa
  • פורסם בתאריך

kawa

New member
מאכזב

כמה אפשר למתוח את הפרשייה הזאת? כמה אפשר למרוח את הצופים? למה עושים את זה ארוך כמו מסטיק? ארג

Music4Life

New member
KAWA, ככה זה באופרות סבון מותק..

תתחיל להתרגל... יש בזה משזהו טוב שזה נמשך..אני אוהבת להיות במתח...ככה זה באופרות סבון, רציני, אם הם יראו מה קרה אז יהיה להם פחות חומר... זה מותח!! מעניין לאן גרי לקח אותה..חשבתי שאולי לבית מעץ ההוא.. יש לי הרגשה חזקה מאד שלשם הוא לקח אותה, אני כמעט בטוחה!

kawa

New member
אצלי אין תחושות בטן

רק ידיעה מתוך ספוילרים מה יתרחש. אבל אני לא אגלה את מה שאני יודעת ( למרות שכל אחד מוזמן לקרוא כמובן
) מה שכן גם כשאני יודעת עדיין זה מותח איך זה יתרחש כלומר עצם כך שאני יודעת מה יתרחש לא עוזר לי לדעת איך זה יתרחש. כלומר ( ואני מקווה שזה לא ספוילר כולנו יודעים זאת ! ) ויקטוריה הרי תשוב בסופו של דבר. איך יתרחש המפגש בינה לבין הוריה? אחיה? כיצד יגיב ניק שיגלה? הספולירים לא מגלים לך את ההבעה על הפנים של ניק כשיגלה ולא את ה'איך': ההבעה על פניה של ויקטוריה כשהבינה שנלכדה, גם אם הספויילר גילה זאת, הרי הוא לא המחיש זאת... כך שגם כאשר קראתי ספויילרים אני במתח נוראי. אוף. וכן אני יודעת שככה זה SOAP ועדין, מותר לקוות שהם קצת יזדרזו. בעבר היו פרשיות שנמשכו חודשים שלמים, הם צריכים להזין את זה כל החיים הרי, זה לא כמו מלרוז פלייס למשל אה? אני מניחה שכשאני אהיה בת 70 התוכנית עדין תתרחש, וגם שרון למשל תהיה זקנה. אוף. הם כל החיים שלהם הולכים להשאר בסדרה? הסדרה תוותר לנצח נצחים? זאת סדרת נצח? נראה לי שכן, האנושות לא תסכים אחרת

The Abbott Girl

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo72.gif

כן וזאת אפילו אותה שחקנית, יעני נתנו לה לגדול בקצב שלה

יוליקה

Member
מנהל
מה שלא הזכרתם

שבכלל לא הראו היום את גארי וויקטוריה... וזאת מהטעם הפשוט שהכותבים סידרו להם "חופשה רגילה". סוף כל סוף גם להם מגיע לנוח מהצילומים היום-יומיים. לא????

dviridit

New member
גם אותעי מעניין האיך? גםצ כשאני

יודעת מה יהיה. עידית

למעלה