מאכילי חתולים

אלישבע777

Well-known member
היה לי קשה לקרוא את הכתבה הזאת. אף כי אני אוהבת חתולים ( ולא רק) קשה היה לקרוא על האובססיביות של המאכילים ובעיקר מאכילות.
אני מכירה שלוש מאכילות חתולים אובססיביות- שתיים מהן ללא דירה וחיות על הקצה, אחת מהן מבוגרת והיא גם מעקרת חתולים על חשבונה ומאכילה עשרות. מאידך אין להן חיים פרטיים כמעט. המחוייבות לחתולים היא טוטאלית על חשבון החיים שלהן מצבן הכלכלי והמשפחה.
לפני יותר מעשרים שנה הסתובבה בשכונה קשישה אחת בחלוק בית ישן והיתה מדי פעם מחטטת ביום במכולת האשפה הגדולה הירוקה של פעם. בכל לילה בחצות, היא היתה נוהגת לעבור ממכולת אשפה למכולת אשפה ברחוב שלי ולהניח שם כנפי עוף טריות לחתולים. ניסיתי פעם פעמיים לקשור איתה שיחה נעימה ומפרגנת וסיפרתי לה על החתול של. היא היתה מאוד מסוייגת ואפילו נראתה לי חרדה שמא אלשין עליה לרשויות ( כי למען האמת, החתולים השאירו הרבה שאריות והזבובים חגגו) . ברור לי שהיא היתה חסרת כל ובפרוטותיה המעטות, האכילה את חתולי השכונה.

evike

Well-known member
מנהל
יש לי שכנה שמאכילה לא רק את החתולים בחצר (גם אני מאכילה אותם), אלא את כל חתולי הרחוב, רחובות שכנים, ואף נוסעת (בעזרת מכרים) לפארק הלאומי להאכיל שם את החתולים.
היא רבה עם הדיירים ברחוב עד כדי הזמנת משטרה לא פעם. צועקת על כולם, גם צועקת על החתולים שמפריעים לדעתה לסדר ההאכלה שלה.
היא לא עובדת, חיה על קצבאות, העיריה מספקת לה מוצרים למחייה, אנשים מביאים לה מוצרים. היא לא בריאה, אין לה כסף לכלום, אבל לא מוותרת על האכלת החתולים. מצד שני היא כל הזמן "בוכה" על מצבה, שלמעשה, היא עצמה הביאה אותה לכך.
אז כל הכבוד למאכילים, אבל לדעתי יש גבול, במיוחד למי ש מצבו הכספי גרוע.

למעלה