מאכלים וקינוחים קטנים לקיץ...

Catty

New member
מאכלים וקינוחים קטנים לקיץ...

הקיץ כבר פה. אנו מריחים אותו. כבר אין מנוס, אין דרך לברוח. אבל אפשר לנצל ת´מצב הזה... את הקיץ הרותח, את העדר הלימודים (ישששששששששששששששששששששששששששששששש) ולנחם את עצמינו במאכלים קטנים וקרים... כוס ברד: לוקחים כוס, שופכים בו את המיץ האהוב עליכם ושמים במקפיא... תוך חצי שעה או שעה הוא יהיה מוכן... כמה עולה? אפס, בניגוד לברד שאנו קונים בחנויות...
פירות קפואים: אין אין כמו פירות קפואים!!!!!!!!!!!!!! זה טעיםםםםםםםםםםםם! חותכים כמה פירות, כמו נקטרינה ואפרסק שמים אותם בקופסה ושמים במקפיא למשך חצי יממה בערך... ואז, כשבא לכם פרי מתוק או ארטיק, אתם לוקחים את הפרי, נוגסים בו וכמהההההההההההההההה טעים!!! ברוסיה בקיץ כמובן לא היו פירות, ואנשים בחורף היו מקפיאים אותם ומוכרים בקיץ... אין אין אין כמו פירות קפואים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה עולה? מחיר כמה פירות, לא משהו יקר. מה עוד...? סוכריות? סוכריות בחינםםםםםםםםםםםםםםםםםם רוצים????????? יאמי זה גם אפשרי... משמין משמין... אך טעיםםםםםםםםםםםםם: הולכים לכיירים, מדליקים אש ובכף שמים סוכר וטיפ טיפה מים, מחממים את הכף עד שהסוכר זהבהב ושמים קבוצות על צלחת מרוחה בשמן, מחכים טיפה ואוכלים את הסוכריות... טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! לכם יש הצעות????????????? גם אני נואשת מהחום! ומבטן רעבה למאכלים טעימים... לכם יש הצעות??????????????????????????????????????????????????????????????????

LordNor

New member
למה להיות קמצן???

רואים שיש לך נטייה לקמצנות.. כמו שאומרים: "שום דבר בעולם לא ניתן בחינם" משהו כזה.. הרבה זמן לא אכלתי ממתקים, שכחתי את הטעם.. :-| נראה שאת מומחית בתחום הנ"ל, תני עוד טיפים..

Catty

New member
אז זהו שלא

היום לא הכנתי בעצמי ברד (לא עשיתי זאת כבר המון זמן) וקניתי היום... וואו! כן!!! וואו!!! אני?!?!?! אני קניתי!!!!! אגב, לפירות קפואים צריך להוסיף סוכר הזכירה אחותי...

למעלה