מאכלים טבעוניים לאחר זמן-מה - התייעצות
אחד הדברים ששמתי לב לאחר המעבר לטבעונות זה שהרבה מדי מאכלים שאני מבשל הם טעימים לאחר הבישול אבל לאחר זמן מה, נניח לילה במקרר, הם כבר ממש לא מוצלחים. במיוחד מאכלים מטוגנים אבל לא רק. אאל"ט, המאכלים היחידים שהשביחו בטעמם לאחר זמן היה פשטידות.
- מישהו עוד מרגיש כמוני?
- האם יש איזו עצה לשמור על האוכל גם לאחר יום-יומיים?
נ.ב.
אני לא מתכוון שהאוכל מתקלקל אלא פשוט יורד מאד בטעמו ובמרקמו.
אחד הדברים ששמתי לב לאחר המעבר לטבעונות זה שהרבה מדי מאכלים שאני מבשל הם טעימים לאחר הבישול אבל לאחר זמן מה, נניח לילה במקרר, הם כבר ממש לא מוצלחים. במיוחד מאכלים מטוגנים אבל לא רק. אאל"ט, המאכלים היחידים שהשביחו בטעמם לאחר זמן היה פשטידות.
- מישהו עוד מרגיש כמוני?
- האם יש איזו עצה לשמור על האוכל גם לאחר יום-יומיים?
נ.ב.
אני לא מתכוון שהאוכל מתקלקל אלא פשוט יורד מאד בטעמו ובמרקמו.