מאכלים עמידים לשלושה ימי חג
שלום לכולם, במסגרת ההיערכות לשלושת ימי החג הקרב, אני מחפשת רעיונות לתוספות עמידות, שניתן להכין אותן ביום רביעי והן תשרודנה במקרר היטב עד שבת. (לגבי מנות עיקריות, בשרים ומנות ראשונות, אני מקפיאה אותם, כך שלא תהיה לי בעיה להפשיר אותם בחג) איך תפוחי אדמה? אורז? פסטה?
שלום לכולם, במסגרת ההיערכות לשלושת ימי החג הקרב, אני מחפשת רעיונות לתוספות עמידות, שניתן להכין אותן ביום רביעי והן תשרודנה במקרר היטב עד שבת. (לגבי מנות עיקריות, בשרים ומנות ראשונות, אני מקפיאה אותם, כך שלא תהיה לי בעיה להפשיר אותם בחג) איך תפוחי אדמה? אורז? פסטה?