מאכלים עמידים לשלושה ימי חג

מאכלים עמידים לשלושה ימי חג

שלום לכולם, במסגרת ההיערכות לשלושת ימי החג הקרב, אני מחפשת רעיונות לתוספות עמידות, שניתן להכין אותן ביום רביעי והן תשרודנה במקרר היטב עד שבת. (לגבי מנות עיקריות, בשרים ומנות ראשונות, אני מקפיאה אותם, כך שלא תהיה לי בעיה להפשיר אותם בחג) איך תפוחי אדמה? אורז? פסטה?
 

יוכי68

New member
אוריתוש, דווקא מה שהצעת כתוספת.....

עדיף שיוכן במקום.........אין כמו תפו"א מבושלים חמים.....ואין כמו אורז שהוכן זה עתה. לגבי הפסטה ניתן להכין מראש ללא הרוטב ורק בשעת הצורך לחם ולהוסיף רוטב. תוספת כמו אפונה וגזר / תירס גרגירים או זיתים מבושלים/ פשטידה ניתן לשמור במקרר ולחמם. האם את לא מתכוונת לבשל בכלל בחג?
 
מעדיפה לא לבשל בחג

אני משאירה רק פלטה לחימום האוכל, לא רוצה לבשל בחג. מקווה שהאוכל יהיה אכיל בכל זאת...
 
למעלה