מתכון
לאור מוצאי הבולגרי למחצה (מודה באשמה...) אשמח לספק לך את התאווה למתכון של הפלפלים המטוגנים עם ביצה וגבינה בולגרית, להזכר בגל נוסטלגיה ערפילי: מצרכים: 4 פלפלים ירוקים, קצוצים לקוביות 1 בצל כנ``ל 1 עגבנייה כנ``ל 4 ביצים 200 גר` גבינה בולגרית שמנה ( עדיף 16% שומן ומעלה) מלח פלפל מעט שמן אופן ההכנה: לחמם שמן במחבת רחבה, ולטגן בצל. להוסיף פלפלים ולטגן 5 דקות. להוסיף עגבנייה ולטגן תוך ערבוב 10 דקות. בינתיים לטרוף ביצים ולפורר בנפרד את הגבינה. להוסיף את הביצים למחבת, ולערבב כל הזמן, עד אשר מתקבלת תערובת הדומה לביצה מקושקשת,אבל לא עשויה מידי, אלא רטובה. ממש לפני הסוף, להוסיף את הגבינה, לתת שני וישים של ערבוב, ולהגיש מיד. בתאבון