מאלדר, סקאלי וממתק לשיר

• פותח הנושא eve6
  • פורסם בתאריך

eve6

New member
מאלדר, סקאלי וממתק לשיר

לפעמים האקסים המיתולוגיים עשויים לצוץ במקומות בלתי צפויים.............

Gilliana

New member
לא פתחתי את הקישור, אבל...

אני יודעת שזה הקישור ל-Abduction lamp שראיתי ממש לפני כמה דקות ב-Walla. איך אני?

Gilliana

New member
אם כבר ב-"אקסים" עסקינן...

בפרק בסדרה "מחוץ לחוק" שהוקרן היום ב-AXN, הופיע בתפקיד אורח השחקן סטיבן וויליאמס, הלא הוא מיודענו מיסטר X.

1Shir

New member
OMG מה הקשר של התמונה הזאת?! ../images/Emo13.gif

וה"ממתק לשיר" זאת אהובתי קימברלי? קצת מצחיק, הם שמו תמונה שלה כברי ואן דר קמפ..

eve6

New member
את באמת שואל מה הקשר?

אז אני אסביר...
"ה-X המיתולוגי", מן משחק מילים נורא מתוחכם (עאלק) שכזה...
וזו לא ברי ולא קימברלי, זו "קימ-ברי-לי"

1Shir

New member
כן, שאלתי באמת.. ../images/Emo10.gif לא חכמה כ"כ..

האתר הזה מתוחכם מדי בשבילי!!
ולגבי הדבר השני שכתבת - חחחחחחחחחחחחחחחחח
(הרגע נזכרתי בסצנה ממלרוז פלייס - אין לי מושג אם היא כבר היתה בש"חים או לא - שבה קימברלי הולכת לספר לג'יין שהיא תפסה את מייקל עם סידני... אחחחח
)

Gilliana

New member
היתה, כבר די מזמן ../images/Emo13.gif

מה? את באמת לא רואה??? אני בשוק! אני לא מפספסת אף פרק, which reminds me שעוד 5 דקות מתחיל הפרק היומי.

1Shir

New member
למה שאני אראה אם אני גם ככה זוכרת הכל ../images/Emo3.gif

ואם אני כבר רוצה לראות, בשביל מה בדיוק יש לי קלטות וידאו?.. עדיף מלהיות תלויה בטלויזיה. אבל שמחה שאת נהנית, עכשיו זה רק נהיה יותר ויותר טוב. אפילו בתקופה בלי קימברלי, סידני חיפתה עליה. גם היא מדהימה.

Gilliana

New member
או או, זה הולך להפוך לשרשור "מלרוז" ../images/Emo3.gif

סידני, אמנדה, מייקל... בלי השלישיה הזו מלרוז היתה עוד סדרה קיטשית ומשעממת. טוב עשה ספלינג כשהחליט לשנות את הקונספט של "מלרוז" מזה שאיתו התחיל, אחרת הסדרה לא היתה מחזיקה מעמד יותר מעונה אחת. ושלא תחשבי שאני לא זוכרת הכל, ובכל זאת - אני נהנית לראות שוב, זה כמו שאני נהנית לראות שוב פרקים של תיקים וסדרות אהובות אחרות, מה גם שזו נוסטלגיה...

1Shir

New member
זו השלישייה שלך? ../images/Emo7.gif קימברלי, כאילו? ../images/Emo7.gif

אמנדה היתה שדרוג ראשון. היא בעצם הכניסה קונפליקט, דבר שכל סדרה טובה צריכה, אבל זה עדיין היה בגבולות אופרת הסבון. פשוט הפך להיות יותר תככני ופחות מתוק וחיובי. סידני היתה ה-שדרוג מבחינתי. לקחה את הסדרה למקום יותר קיצוני שהרבה יותר קל להזדהות איתו. רצף הרצונות הסותרים שלה יושב עליי בול. אבל קימברלי היתה שדרוג עוד יותר גדול. לקחה את הסדרה למקום הכי מטורף, הכי קיצוני רגשית. אני מדברת על סוף העונה השניה.

Gilliana

New member
קימברלי כבודה במקומו מונח

ואין ספק שהיא תרמה המון לסדרה, אבל בתכל'ס - היא היתה בה בסך הכל תקופה קצרה מאד מתוך שבע העונות של הסדרה כך שהיא בטח לא זו שהחזיקה אותה על כתפי וטירוף באמת שלא היה חסר שם גם בלעדיה.

1Shir

New member
כמובן שאני לא מסכימה.

תקופה קצרה? יותר משלוש עונות, נטו. אין הבדל גדול מהזמן שסידני היתה. וקימברלי לדעתי עשתה שם את הדברים הכי גדולים. הפאה, הפיצוץ - שתי הסצנות הכי שערוריותיות הזכורות בסדרה - הן רק שלה.

למעלה