מאמא מהגהנום

מיטללל

New member
מאמא מהגהנום

מה עושים עם בנים כמו זה ? מה עושים אם אמא של בן זוגך הטרי זוועתית/מעצבנית/נודניקית/מעיקה כאשר החבר לא יודע לעשות גבולות ובשבילו אמא היא הכי בעולם... יש עתיד? יש שיטות חינוך שהוכרו כמוצלחות? או אומנם זו מלחמה אבודה מראש?

yulinka

New member
חד משמעית....הייתי מוותרת מהתחלה

כן כן ממש ככה :) לא הייתי נכנסת אפילו לקשר כזה..מצידי שהבחור יהיה מושלם...כבר נתקלתי בכמה אמהות כאלה ולמדתי את הלקח שלי ...אני לא אומרת שאסור לבחור לאהוב את האמא שלו ולכבד אותה..ההיפך..בחור שיזלזל באמא שלו גם היה מדליק אצלי נורא אדומה....אבל..וכאן בא האבל הגדול...אמא שממרמרת לי את החחיים בהחלט תביא לסיום הקשר שלי עם הבחור כבר מהתחלה...כי חבל באמת חבל להפוך את זה לקשר רציני ....להתחתן ...ולסבול כל החיים..כי תגידו מה שתגידו אבל את כן מתחתנת עם המשפחה ולא רק עם הבחור... נ.ב. אמא של בעלי היא אשה מקסימה וחכמה ובעצם האמא היחידה <מכל החברים שהיו לי > שהתיחסה אלי כמו אל בן אדם ולא כמו אל ילדה קטנה שבאה לגנוב לה את הבן היקר שלה

מיטללל

New member
אגב

מיותר לציין כי הדוגמא היא להומור בלבד

נועם m

New member
אבוד מראש

ובכל מקרה, מישהו שמדבר ככה נשמע לי ממש ילדותי... לא חושבת שהוא היה "עושה לי את זה" מלכתחילה...

ChilD SouL

New member
אישית...

הייתי מנסה לדבר עם החבר ובהזדמנות גם עם אמא שלו. לא הייתי מוותרת מההתחלה.

במצב כזה אני מתלבטת אם בכלל

להיכנס לקשר, כי אני לא מתכוונת להיות מספר 2 אצל הגבר, כאשר מספר 1 היא אמא שלו וכל מה שהיא אומרת קדוש- זה פשוט חוסר התבגרות של הבנאדם, וזה לא מתאים לי.

למעלה