מאמה מיה!

JC Superstar

New member
מאמה מיה!

עכשיו חזרתי מהסרט שמעו - אני נהנתי. מריל סטריפ מלכה... כל דבר שהיא תעשה (גם אם היא מזייפת) זה גאוני אין כל כך מה להגיד על הסרט. העלילה קיטשית, השירים מוכרים. כמה פעמים במהלך הסרט רציתי לקום ולפזז לי... אבל כמובן שהתאפקתי זהו... מי שראה שיביע את דעתו :)

גם אני ראיתי את הסרט

ונהנתי ממנו...אני מאוד אוהבת סרטים מוזיקליים.. אני מאוד התפלאתי על מריל סטריפ שהיא שרה...לא לשחקנית הזאת. היו קטעים מצחיקים ..שאני צחקתי כל כך בקול רם וחברתי נאלצה להשתיק אותי חחחחח ממולץ ללכת לראות את זה למרות שזה עלילה קיטשית.

ראיתי אתמול והביקורת להלן

יש כמה דברים שלא יושבים טוב בעלילה והיא קיטשית וצפויה (עד כאן תיארתי 90% מהסרטים האמריקאים). בסיכומו, הארוע הוא תענוג צרוף מתחילתו ועד סופו. הקהל מתקשה להעביר את החיוך שלו בדלת ביציאה... קודם כל, מריל סטריפ. מה שהיא לא עושה, מבחירתה של סופי ועד לאמא של סופי, האשה הזו מחזיקה בכל קצות הקשת של שחקנית באופן לא פחות ממושלם. השיר The Winner Takes it All מראה שהיא גם זמרת מצויינת. כל יתר השחקנים פחות טובים; הם "רק" מצויינים. כנראה שזה מה שיוצא כשאתה נהנה מהעבודה שלך. צריך לציין במיוחד את ההברקה בריקוד של הבנים עם הסנפירים ובשיתוף של שני כוכבים אורחים שמופיעים לרגע (לא מגלה...) לכו, תהנו, ואם אהבתם, חפשו ב-DVD גם את "החיים הם שיר".

Mamma Mia - הסרט המוזיקלי

אהלן לכולם! צפיתי בסרט, התרגשתי והכי חשוב - לקחתי איתי מהסרט את האופטימיות הכובשת! יש לי כמה הערות: הסרט מתרחש ביוון, וקהל התושבים שברקע משמש בתור מקהלה יוונית, תרתי משמע... השיר המקסים I Have A Dream מזכיר לי את הביצוע הענוג לשיר זה עם ננה מושקורי היווניה, בליווי גיטרה. בסרט זה סוגרת מרי סטריפ מעגל: בסרט "גלויות מהחיים" היא גילמה את בתה של שירלי מקליין אשר מחשמלת (האם) את האווירה עם הלהיט של זונדהיים "I'm Still Here; בסרט הנוכחי סטריפ מגלמת את האם (גם כן לבת) ושרה בקולה ביצועים מרשימים. למי שעוד לא ראה את הסרט המלצתי היא לרוץ לראות! אליעד לוטן

למעלה