מאמין

מאמין

יש תמיד את השאלה הזאת......האם את/ה מאמין/מאמינה בשטן? טוב הגעתי למסקנה די ברורה......שקיים משהו או משהו כזה כמו שטן אבל אני לא חושבת שיש לו צורה או אופי כמו שכולם מיחסיים לו.... ולקטע עם אני מאמינה לזה....אני בטוחה שהוא קיים.....אני רק עוד לא הגעתי למקנה הזאת עם אני מאמיניה לזה..... נקודה למחשבה עדן

היי, עדן!!! ברוכה הבאה!!! ../images/Emo39.gif

מקווה שתישארי כאן... בסביבה... איפה שאת רוצה... כאן, למשל... לגבי ענייני השטן, אני לא אתערב בתשובותיהם של אחרים, אבל אני רק אגיד לגבי עצמי, שאני מאמין שלאמונותי אין משמעות מיוחדת... כלומר, כלוחם (פחחחחחח... גם כן לוחם... אבל נניח) - אני משתדל שלא לבזבז את זמני בלהאמין או לא להאמין לדברים כאלה או אחרים. את האנרגיה שלי אני שומר לדברים יותר כיפיים
וכאלה לא חסרים בעולמנו המדהים והמרתק... שלך באהבה, בן

היי, עדן, האם את מתכוונת -

להיכנס לכאן שוב מתי שהוא?!?!?! תסתכלי בבקשה בצד השמאלי של ההודעה הזאת, של ההודעה שלך ושל ה"ברוכה הבאה" - ותראי מתי נכתבה ושוגרה כל הודעה. מערכת הפורומים של תפוז עובדת כך שכל הודעה חדשה דוחפת את קודמותיה כלפי מטה. ובנוסף, כל תגובה חדשה להודעה ישנה, מקפיצה את כל השרשור כלפי מעלה, כאילו היתה זו הודעה חדשה (אלא אם כן התגובה היא הודעה בלי טקסט בתוכה, או אם ההודעה המקורית היא בת יותר משלוש יממות). אין למנהל הפורום אפשרות טכנית להזיז את ההודעות ממקומן, או לשנות את מיקומן. יש לו אפשרות למחוק הודעות, דבר האמור להתבצע במקרה של הודעות פוגעות, או פרסומות, או שאר דברים שמפריעים לזרימה התקינה בפורום. זהו, סקירה כללית... וברוכה הבאה פעם נוספת!!!

אוקי

בסדר הבנתי.......ואגב....את מה שאני כתבתי לך באיימאיל היה בציניות..... עדן

למעלה