מאמינים בהיכרות דרך האינטרנט?

mika tal

New member
מאמינים בהיכרות דרך האינטרנט?../images/Emo13.gif

ניסיתי בעבר להכיר דרך האינטרנט, ולא אהבתי. בתקופה האחרונה גם ניסיתי, וחוץ מאחד שאין לי מושג מה הולך איתו, לא ממש הצלחתי להגיע לבחורים ה"איכותיים". לא יודעת, למרות ה"סביבה" שמספרת שהזוג הזה התחתן דרך האתר הזה, ואלו התחתנו דרך האתר הזה.. אולי לגביי זה לא תופס.אותי קצת מטריד עניין ה"שוק בשר"- שכל אחד ואחת מקוטלגים ע"פ כרטיס ש"מוצג לראווה".עוד מטרידה העובדה שהבחורים החביבים דורשים תמונות.. ולמה מה קרה שאשלח? הדבר המצחיק/עצוב שאני וחברותיי נחשפנו אליו זה כאשר נסענו לטייל במזרח, וביקשנו למצוא שותף לטיול, ולתמיהתנו הרבה הם רצו תמונה. ולא סתם תמונה, תמונת גוף. כאילו... עד כמה נמוך אפשר לרדת?? (ואל תהיו ציניים)

Vdrums

New member
ולמה שלא ידרשו תמונות?

במצב של אונליין דייטינג רוצים לראות מי נמצא מהצד השני, וכן גם יותר מתמונת קלוז אפ שצולמה דקה אחרי השיחרור. למה להגיע למצב שאתה בא לדייט וישר מתאכזב מהמראה של הבחורה אם אפשר למנוע את זה מהכיסא בבית? אנשים כן הכירו באינטרנט (אני למשל) ואנשים גם התחתנו עקב ההיכרות הזאת (אולי גם מתישהו אני למשל
). זה קצת נראה כמו שוק בשר נכון, אבל זו גישה מאוד מהירה למספר אדיר של אנשים שמחפשים להכיר בן/בת זוג. יש כאלה שכל העניין הוירטואלי מפריע להם ולא אוהבים את הדרך הזאת (הדס?
) ויש כאלה שזה נוח להם (למשל חננות כמוני). בקשר לטיול, את היית מוכנה להסתובב עם מישהו שבתמונה שלו נראה זוועה? (מלא חצ'קונים, נראה כמו הומלס וכו'?) גם פה עולה העניין של עם מי את מוכנה להסתובב, עם כל הכבוד גם לך כמו לכולם יש קוים אדומים.

mika tal

New member
תומר- ייתכן שיש כאלה שלא מתאים להם

הקטע הזה.למרות שאתה אומר ש"זו גישה מהירה למספר אדיר של מחפשי בן/בת זוג" יכול להיות שלי למשל לא היה מספיק המזל להכיר גם במדיה הזאת.גם בחורים שנראו נחמדים, היו לבסוף מזעזעים ממש ( ומבלי להיפגש). לפעמים אני מחייכת שאני נזכרת בסיפורים של החברה הזאת, והמכר הזה, שהכירו דרך האינטרנט, וזה נראה לי כ"כ מוזר. אם הייתי מנסה פעם אחת ועוזבת אז מילא. אבל ניסיתי סתם ככה לפני שנה, וגם השנה, לתקופה קצרה, וממש נדמה שכל ה"אשפתות" לצערי, מצויים שם. אז נכון, אתה יכול לומר לי שאולי "נפלתי" בכאלה, אבל עשה לי טובה... מישהו היה צריך להיות ממש בסדר מבין כולם, לא? ובקשר לטיול- אז לא. ממש לא איכפת לי איך הבן אדם נראה.. מה עוד שבטיול למזרח כולנו נראינו קצת "הומלסים"

אתמול הייתיבחתונה מדהימה זוג

שהכיר באתר look4love.ויש להם זוג חברים נוסף שהכיר דרך האתר ומתכוננים להינשא אחרי החגים... אכן התחושה לא תמיד נעימה אבל הסיכון =סיכוי...

magenta73

New member
כפי שתומר רמז

אני לא סובלת את זה. אבל אפילו אני חזרתי לשם... לנסות... אני מנסה, ואז סוגרת את הכרטיס אחרי שאני תופסת קריזה. בנתיים אין קריזה כי אני עושה את זה לאט ובוררת, אבל הקריזה תבוא. בטוח. תשמעי - בקשר לתמונות - זה חלק מההיצע והביקוש, וכן, זה סוג של שוק בשר וזה אנשים שכבר היו בהרבה דייטים, ראו תמונות ואז ראו מציאות ולא ראו הרבה קשר בין הדברים. והרבה התאכזבו מהמציאות, ולכן הם לוחצים על תמונות. ותמונות גוף - כלומר - לא רוצים משהי שמנה. אין מה לעשות, גברים "איכותיים" או לא, כמו נשים "איכותיות" או לא, בוחרים את בני זוגם, לפחות בכמה שניות הראשונות לפי מראה עיניים.. מוצא חן או לא. ככה זה... לגיטימי.

mika tal

New member
מג'נטה יקירתי../images/Emo140.gif

את ממש מזכירה לי את עצמי עם עניין ה"קריזה" גם אני כמה פעמים "הקפאתי" ו"חידשתי" את הכרטיס שלי, אבל אתמול החלטתי שבאמת דיי.... את יודעת, זה לפי חשקים..

orrin

New member
גם אני בקטע של קריזות

בכל מה שקשור לאתרים.... עד שנמאס ואתה מרגיש שמיצית את כל הפסיכים של היקום, ואז הפסקה עד שנמאס לך מהלבד ולסדר חשבונות בשישי בערב ואז חוזרים....וחוזר חלילה כולם ככה בערך, נראה לי....

magenta73

New member
הנה - ודוגמא חיה ורוטטת מהאתרים

הארורים האלה... היום דפקו לי ברז! לי! לי!!! טוב, לפחות עשיתי אחלה ספורט, צעדתי את חצי תל אביב וחזרה...

mika tal

New member
ראשית- ברכותי על הספורט והגישה

הספורטיבית.... שנית- איזה גועל נפש!! דפקו לך ברז?? דפוקים!!

magenta73

New member
הוא טוען שהוא נרדם

הוא מהבוקר הספיק לשלוח לי 6 אסמסים ולצלצל פעמיים. לא עניתי. (לא להפריע לשנת היופי שלי). עד שקיבלתי אסמס מתחנן... והחזרתי תשובה שזה בסדר ושידבר איתי מאוחר יותר.

E D G Y

New member
לי דפקו שני ברזים בשבוע אחד...:(

ולצערי לא הצלחתי לקחת את זה ברוח ספורטיבית במיוחד....

mika tal

New member
עזבי אותך מותק, פשוט מקרה של בחורים

תת רמה לדעתי... אולי תנסי כמה שיותר "לסנן", למרות שלעולם לא ניתן לדעת עד כמה הבחור דפוק באמת..

gilad269

New member
צריך להתיחס

בזהירות לכל הענין של האתרי הכרויות.קשה למצוא שם אתרי הכרויות. פשוט צריך לנסות ולא לצפות למצוא שם מישהו,אולי אז זה יצליח. ואפשר להבין שאנשים רוצים תמונה.כן,אני יודע מה ישגידו הרי אם אתה בוחר לצאת עם מישהי זה בגלל החיבור,האופי,פחות בגלל התמונות,אבל יש אנשים שתמונה עוזרת להם לצמצם אפשרויות. הבעייה בכרטיסים שבלא מעט מקרים מה שכתוב בכרטיס הוא לא בטוח נכון.

gilad269

New member
כן

כולה אתרי הכרויות,ואם הוא רוצה להכיר גם תגוף שלך,אז היית צריכה להגיד לו לא היית במוזיאון העיר-גופי מוצג שם לראווה. יש גבול לכל תעלול

karkafta1

New member
כן אפשר להכיר באינטרנט

ואני גם מאמין בזה באמת ובתמים. אם מישהו מבקש תמונה זה לגיטימי כי בבליינד דייט אנשים נופלים ונכווים. אבל אם מישהו מתחיל להגזים תביני שהוא מתעניין בגוף שלך ולא בך באמת ושיהיה בכיף

שבת שלום

נכנסתי לראות מה הפורום הזה..ושאלה לי...הפורום מתאים גם לנשואים?

mika tal

New member
כמובן! על גברים נשים ומה שבינהם

זה מתאים לכולנו. אחרי הכל, גם אחרי הנישואים, נשארים אותו דבר? או שלא?

למעלה