משהו משהי יותר מידי מנומסים,לעיתים הנימוס שלהם ,מסתיר משהו??
SupermanZW Well-known member 8/7/20 #2 נכתב ע"י נעימה 5: משהו משהי יותר מידי מנומסים,לעיתים הנימוס שלהם ,מסתיר משהו?? לחץ כדי להרחיב... רק בתנאי שבדרך כלל אינם מנומסים ופתאום באופן יוצא דופן הם מנומסים מדי או אם הם מנומסים אבל את חשה שהם מתאמצים מעבר לסביר להיות מנומסים מדי.
נכתב ע"י נעימה 5: משהו משהי יותר מידי מנומסים,לעיתים הנימוס שלהם ,מסתיר משהו?? לחץ כדי להרחיב... רק בתנאי שבדרך כלל אינם מנומסים ופתאום באופן יוצא דופן הם מנומסים מדי או אם הם מנומסים אבל את חשה שהם מתאמצים מעבר לסביר להיות מנומסים מדי.
Harrington Well-known member מנהל 9/7/20 #3 נכתב ע"י נעימה 5: משהו משהי יותר מידי מנומסים,לעיתים הנימוס שלהם ,מסתיר משהו?? לחץ כדי להרחיב... לא, לא רואה כל קשר בין הדברים.
נכתב ע"י נעימה 5: משהו משהי יותר מידי מנומסים,לעיתים הנימוס שלהם ,מסתיר משהו?? לחץ כדי להרחיב... לא, לא רואה כל קשר בין הדברים.
נ נעימה 5 Active member 9/7/20 #4 נכתב ע"י Harrington: לא, לא רואה כל קשר בין הדברים. לחץ כדי להרחיב... לפעמים אני רואה יותר מידי חנפנות ולקקנות מטובלת בנימוס, ביחוד כשרוצים להשיג משהוא,,אבל אין לי דיעה מגובשת
נכתב ע"י Harrington: לא, לא רואה כל קשר בין הדברים. לחץ כדי להרחיב... לפעמים אני רואה יותר מידי חנפנות ולקקנות מטובלת בנימוס, ביחוד כשרוצים להשיג משהוא,,אבל אין לי דיעה מגובשת