מאמינים בידידות אחרי אהבה?!

Paranoid Eyes

New member
אני חושבת

שזה אפשרי במידה והפרידה היא יזומה מ2 הצדדים, וגם אחרי תקופת צינון מסוייימת. אבל, אני אישית מעדיפה לא להכנס לזה.

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif יש שני סוגים,

אחד-> שנפרדים, ונשארים ידידים אחרי זה, לא משנה מה. והשני-> שנפרדים, ומנתקים כל קשר. אין באמצע כזה, מין ידיד-בערך, וכ'ו. בדרך כלל, כן?
אל תתפסו אותי במילה. אני ניסיתי בעבר להשאר בקשר ידידותי עם האקסים, ולא משנה מה, זה תמיד יחזיר את הרגשות מהעבר, או אפילו אם לא- זה קשה לראות את הבנזוג ממשיך הלאה לחלוטין, יוצא עם אחרות, אפילו אם גם אני ממשיכה הלאה.. לשמוע את הסיפורים שלו, לראות מה הוא עושה, לראות אותו מאושר בלעדיי.. אני חושבת שאם כבר, אז אחרי תקופה ארוכה מאוד של צינון, ובאמת כשכבר אין שום רגשות לאף אחד מכם אל השני חוץ מחמימות ידידותית שכזו. בנתיים, לא מצאתי כזה דבר אפשרי.

ChilD SouL

New member
זה מסובך.

אפשר להשאר בקשר ידידותי, השאלה היא האם תוכלי להשאר בקשר עם אדם את אוהבת או להפך בנאדם שאוהב אותך ואת לא מרגישה אליו כלום. מניסיון של 2 הצדדים [פעם בתור הלא אוהבת ופעם בתור האוהבת] - לא מומלץ, חד וחלק. נקודה.

danielfadida

New member
תראי...

אני לא יודעת למה כל הבנות אומרות לא להישאר ידידה, אני מאז ומתמיד הייתי ידידה של כל האקסים שלי... גם אם זה היה קשה לפעמיים, הרי בסופו של דבר את צריכה להתגבר, איתו או בלעדיו. יש כאלה שלא יכולות להתגבר על החברות ואם את מרגישה שאת לא יכולה, אל תיהיה ידידה שלו... אל תשכחי שאם את ידידה שלו יש סיכוי שיום אחד הוא יחזור להתאהב בך, לטוב ולרע... מקווה שעזרתי :]

danielo18

New member
אין...

זה בד"כ מוביל ליחסי סאדו-מאזו, שבהם הצד הנזרק מאמין שאולי דרך זה הקשר שוב יחיה. זה אח"כ מוביל לחיים באשליות וכאבי פוסט פרידה... אני אמנם נפגש עם אקסיות שלי ("ידידות") אבל זה רק פעם בחצי שנה וכל זה כדי לוודא שחיי יותר טובים משלהן...

זוראידה

New member
זה מאוד תלוי...

באקס/ית, כמה זמן עבר, אך מרגישים וכו'. במקרה שלי בכל אופן האקסים לא מפסיקים לצוץ לי בכל חור שאני פונה אליו!

תודה רבה על התגובות אנשים!

נראלי שאני אמשיך להיות בגדר "ידידה שלו" במיילא נפרדנו ברוח טובה,ולא אחרי בגידה לדוגמא חלילה.. סך הכל היו יותר מידי ריבים שכבר התחילו להימאס.והאהבה עדיין קיימת. אז מה אכפת לי?! שייראה שטוב לי גם בלעדיו,או אולי זה ייגרום לו להבין שהוא לא יכול בלעדיי. בקיצור אני לא אראה לו שלקחתי את זה כ-ז-ה קשה.. וגם זה לא שבאמת לקחתי את זה קשה,אחרי הכל באמת היו ריבים ואני יודעת שאני בן אדם קשה. פשוט קצת קשה בלעדיו..הוא מילא חלק משמעותי בחיים שלי,אבל בכל אופן אני אתנהג רגיל אני מאמינה שהוא יבין מה הוא פספס....

danielo18

New member
שימי לב למה שאת אומרת...

את הולכת לשחק אותה "קול" בזמן שזה לא כ"כ ככה... ואם הוא יבין שאחלה בלעדייך? מה תעשי שתהיה לו חברה(הרי הוא כבר לא מחוייב לך..)? גם אז יהיה לך קל לשחק אותה?? לא נראה לי... פשוט חבל, עדיף לנתק וגמרנו.

אבל אני לא רוצה לנתק איתו קשר!!

א-אנחנו עובדים ביחד.וזה יהיה סתם דפוק אם אני אתעלם. ב-מעבר לרגשות האהבה אני גם מתה עליו וחושבת שהוא מדהים ולא מגיע לו שאני אעלים אותו ככה מהחיים שלי. חוצמיזה הוא באמת בנאדם נדיר ואני רוצה להיות שם בשבילו [כי מגיע לו] אפילו אם זה לא בגדר "חברתו".

danielo18

New member
זכותך לעשות מה שבא לך!

פורום יקר, אני מתחיל לשים BETים מתי היא שמה הודעה של "כואב לי,רע לי שנשארנו ידידים וכו'. האופציות: א. עד שבוע. ב. שבוע - שבוע וחצי. ג. שבוע וחצי והלאה. יאללה..איפה ה-
??? (לא מתכוון להעליב,רק להתפרנס!)

danielo18

New member
המצב לא יכול להיות יותר גרוע..

אני במינוס ומחר אני חייב לשלם 1300 שקל לאוניברסיטאות האלה,אין בחורה(קבועה),אין עבודה.. אין יותר גרוע מזה!

הזוייה

New member
אין דבר כזה

אחרי שיש פתיחות אינטימית זה קשה מאד לעשות רוורס ולשים את הרגשות בצד. במיוחד כשהוא יתחיל לצאת עם אחרות זה יצבוט לך בלב. זה כמו לאכול עוגת קצפת ואחר כך לעבור לביסקוויט. המעבר מידידות לאהבה הוא קל יותר ומלווה באושר. במקרה הזה זה מלווה בכאב. שמירה על קשר עם מישהו שהיה אוהב תלויה בבגרות וברציונאל, בדרך כלל זה לא ממש מצליח. ברגע שהרגש נעלם זה הופך למשהו סתמי. עד שהוא מתמוסס. לא מומלץ לטעמי.

אני רק יודעת

ששמחתי לשמוע שלא הלך לאקס שלי עם איזו בחורה שהוא ניסה להתחיל איתה אחרי שהוא נפרד ממני...

למעלה