בלי אחריות, לא ניסיתי, לא מבינה איך הצ'י יכול להיתקע בפינה (;
ואולי צריך לקרוא את כל הכתבה.
מרווה אצלי משמשת לתה עם עוד צמחי תבלין, לפעמים לתיבול פסטה או משהו מטוגנת בחמאה ושום.
ועורכת ומוסיפה, יש כמה סוגים של מרווה, אין לי מושג אם יש משמעות לסוג, לי יש מרווה רגילה ועוד אחת מרומייה, חריפה ונהדרת,
לא כולם אוהבים, רק לתה לטעמי, לא הייתי מנסה להבין לתבשיל.
קישור למה שהעתקתי.
1. טיהור באמצעות עלי מרווה: אחת השיטות המוכרות והמומלצות לטיהור אנרגטי הוא בעזרת עלי במרווה יבשים. מבעירים את העלים בכלי חסין אש על מנת שיעלו עשן (מעין קטורת), אך שלא יעלו באש. לעשן המרווה תכונות מטהרות והן מזהות אנרגיה תקועה, מפרקות אותו ומפנות אותו לטובת אנרגיה רעננה וחיובית. יש לעבור עם הכלי והקטורת הבוערת בכל חלקי הבית, החל מדלת הכניסה ועד אחרון החדרים, ולהתעכב בפינות חשוכות בהן נוטה הצ'י להיתקע.
סדרו את הבית, פנו חפצים, פתחו חלונות וגשו למלאכה: הדליקו מרווה, צלצלו בפעמונים או פזרו מלח. רצוי אחת לחודשיים. 3 סוגי טיהורים
mobile.mako.co.il