מאמינים שזה אפשרי?

GMjoy

New member
מאמינים שזה אפשרי?

יצא לי להקשיב לתכנית עם נשים שחוזות עתיד, והיה שם קטע שהסבירו איך אפשר לבצע "שיחרור בקשה ליקום" בצורת שתילה. אני לא זכרתי את כל הפרוצדורה, אבל זה כלל גם לא עניין אותי, חוץ מעצם הרעיון. חשבתי לשתך אתכם בזה. מדי פעם (אם לא יותר) יוצא לראות שאנשים לא יודעים איך לדעת שבקשתם נשלחה, והתקבלה. או שאולי מה קרה, ועדיין לא הגשימו משהו. חשבתי ישר על עניין החזון (הכתוב בדף) שהרי אפשרי לשתול באדמה :) מה אתם אומרים? במקום להתלבט ולחשוב ...אפשר פשוט לשתול "זרע" באדמה, וכבר להיות בטוחים שהבקשה נשלחה, והתקבלה. אשמח לתגובות שלכם :)

naty3

New member
כמו שחקלאי בוטח בחוקי הצמיחה ויודע בוודאות

שהצמח יצמח, כך גם אנחנו צריכים להתנהג- לבטוח בתת מודע וביקום. תחשבו שאתם חקלאי שזורע זרעים של צמחים: *זרעו את הזרעים באדמה(בקשו בקשה) *האמינו בחוקי הטבע (אמונה מלאה) *הודו ליקום (הודיה) *השקו את הזרע עד כמה שאפשר (עשו כל פעולה אפשרית כדי להביא לידי מימוש את מה שאתם מבקשים) זה רק עניין של זמן...

GMjoy

New member
כן, ברור. הכוונה שלי התייחסה לעניין

שמאפשר עוד טכניקה שעוזרת להאמין - לכל אלו שלא מסופקים במה שמציעים רוב התכניקות. זה כמו שגור ציין כבר - טכניקה שעוזרת לעצב את הרגש הפנימי לחיוב. סתם העליתי מחשבה בעקבות התכנית :)

ע ו פ ר ה

New member
להעזר באמא אדמה

מי כמונו יודע שלפעמים עולים פחדים בדרך אל המטרה. כמו שזורעים זרע באדמה, כך גם אפשר לשחרר פחדים. לעמוד במקום שיש בו אדמה או חול. לרשום על החול: אני משחררת את הפחד הזה והזה... להרגיש איך הפחד יורד מהגוף דרך הרגליים לתוך האדמה. למלא את הגוף באהבה מהאדמה דרך כפות הרגליים. לומר תודה לאמא אדמה. להודות ליקום. זה תרגיל שלימדה אותי אישה יקרה בשם דינה. תודה לה. באהבה עופרה

אם כך, השאלה "האם זה אפשרי?" לא ממש רלוונטית

אם מדובר בטכניקה לעיצוב הרגש הפנימי, אז פרטי ה"טקס" אינם חשובים. הדבר היחיד שחשוב זה החווייה, ובלאו הכי מי שמנהיג את החוויה הזו, זה אתה. אז השאלה "האם זה אפשרי", שרומזת שיש איזשהו כוח חיצוני שפועל כאן, היא פשוט לא השאלה הנכונה. הרי את התשובה המדעית והקרה לעניין השתילה אתה יודע. צמחים בנויים לצמיחה באדמה, ודפי חזון - לא.

GMjoy

New member
../images/Emo45.gif

אהבתי את התגובות שלכם. עופרה, תודה על תרגיל נהדר - אשמח לנסות יום אחד :) גור, אהבתי את התגובה שלך. האמת, אין לי מושג מאיפה לוקחים את כל התכניקות "זימון" אצל חוזות העתיד (לפי התכנית שראיתי), ומאיפה כל זה בא... מה שכן, ישנו אלמנט שמכניס את המודע לאמונה חזקה, שבאמת אם נעשה כך וכך הדבר יבוא... אני חושב שזה טוב לאנשים שפחות מתחברים לאמונה שאפשר לזמן את החוויות בעזרת מחשבות ופעולות (לפי הצורך). יאא השירשור הזה הזכיר לי את הקליפ של מייקל ג'קסון לשיר Earth Song - שבו מראים איך האדמה מגיבה אלינו.

ולי אין מושג למה קוראים להן "חוזות העתיד"

הרי אתה יודע למי ניתנה הנבואה... תגיד, אתה אי-פעם ראית חוזה עתידות שיש לה (או לו) איזושהי סבירה מידה של דיוק?

אפשר לקחת את ההשוואה הזו הרבה יותר רחוק ../images/Emo13.gif

אתה מדבר על אקט השתילה עצמו, אבל האם חשבת פעם על איך הטבע יוצר עץ שלם משתיל קטן ומסכן? אפשר ללמוד פה המון עם הגשמת יעדים, וגם על הצורך לדעת מתי להרפות ולתת לטבע לעשות את שלו. קודם כל תהליך השתילה עצמו. לכל סוג של יבול יש אדמה שמתאימה לו. אם תשתול חרציות בלב המדבר, סביר להניח שלא תראה תוצאות... פעולת הצמיחה היא שיתוף פעולה צמוד בין הנבט לבין האדמה. שנית, יש פה שילוב מופלא בין חזון/תוכנית לבין תהליכים פיזיים. "דף החזון" של הזרע מקודד בחומר התורשתי של הצמח. הוא אמנם לא כתוב בעברית, אבל בעזרת מכונה מתאימה אפשר לקרוא את מה שכתוב שם - אות אחרי אות. ואז אתה שותל את הזרע באדמה, והתוכנית הכתובה הזאת מתחילה לצאת לפעולה. כל מה שדרוש זה אדמה מתאימה, מים ואור. הצמח, בעצם, צומח על "טייס אוטומטי". כמובן שלזרע עצמו אין מושג מה שהוא עושה. הוא רק הולך לפי התוכנית הגלומה בתוכו (איך היא הגיעה לשם, זה שאלה מרתקת בזכות עצמה), שאומרת לו מתי לייצר חומרים כימיים כאלה ואחרים. לעומת זאת, האיש ששותל את העץ, יודע מה הוא שותל ולמד כבר לסמוך על התוכניות שסיפק הטבע. לא צריך להיות מומחה לגנטיקה ומיקרו-ביולוגיה בשביל לדעת שאם אתה רוצה עץ אפרסק, עליך לשתול חרצן של אפרסק... כל מה שצריך לדעת זה ש"תכנית האפרסק" מצוייה רק בחרצני אפרסק, ואת למדו אבותינו כבר לפני אלפי שנים. ואת מציאת הנמשל בנוגע לחזונות האישיים שלנו, אני אשאיר לכם לפרש - איש לפי ראות עיניו.

למעלה