"מאמי, דחוף לי אצבע לתחת"

cuybheu

New member
"מאמי, דחוף לי אצבע לתחת"

שלום לכולם, מי שטרם הכיר אותי - אני בן 22 לא קבוע פה, אבל מידי פעם נכנס וזורק איזה הודעה לאוויר. אחרי פרידה קשה וכואבת ממישהי שיצאתי איתה שנה וחצי, הייתי כמה חודשים לבד, עד שהכרתי את החדשה שלי. נקרא לה מיכל. הכרנו בעבודה, היא גדולה ממני בשלוש שנים, אבל זה ממש לא הפריע לנו לפתח קשר. הקשר התחיל, יצאנו, בילנו דיברנו, ואז זה הגיע - כמו בכל תחילת קשר - שיחה על סקס. כל אחד סיפר מה הוא אוהב. היא סיפרה שהיא אוהבת נורא לדבר דיבור מלוכלך בסקס, דבר ששימח אותי מאוד, כי דיבור מלוכלך בסקס הוא אחד הדברים המדליקים אותי ביותר. המשכנו לדסקס, והגענו לדבר על תנוחות. ואז היא זרקה עלי את הפצצה הבאה: היא אמרה שהיא חולה על אנאלי, שהיא יכולה לגמור מזה ארבע פעמים בחדירה אחת, תוך שאני חודר אליה לפי הטבעת והיא מאוננת לעצמה תוך כדי. הייתי בהלם. אני יודע שרוב הגברים שקוראים את זה עכשיו יכול מאוד להיות שהיו רוצים להתחלף איתי, אבל אני הייתי בהלם מוחלט. מעולם לא עשיתי את זה קודם לכן, סה תמיד הרתיע והפחיד אותי. היא אמרה לי שזו האהבה של החיים שלה בסקס, שזה הדבר שהכי כיף לה, שזה מחרפן אותה. טוב, דיברתי קצת עם חברים, שהתלהבנו מהעניין והבהירו לי כמה אני אדיוט שלא יודע איזה אוצר נפל בחלקו, כי "סקס אנאלי זה כיף בטירוף בלה בלה בלה....". שלשום בלילה היא הייתה אצלי, לא שכבו עדיין (אנחנו כולה כמה ימים ביחד) אבל התחרמנו בטירוף, הפשטתי אותה, והתחלתי לאונן לה, היא גנחה ואמרה לי שהיא רוצה לגמור. אמרתי לה תיגמרי מאמי, ואז היא אומרת לי: "מאמי, בא לך לדחוף לי אצבע לתחת....". כמעט התעלפתי. אני? אצבע לתחת? מחרבנים משם לא?!, חשבתי ביני לבין עצמי. בסוף אמרתי לה שזה עוד חדש לי, ואני צריך להתרגל, אז היא אמרה שהיא רוצה לדחוף לעצמה, דחפה, אוננה לעצמה תוך שאני מחדיר אליה אצבע לנרתיק וגמרה. ככה היא גמרה עוד שלוש פעמים אחר כך, ואני גמרתי אותו מספר פעמים באינון תוך שהיא משתפשפת עלי. אחר כך יצא דיבור שוב על דברים שהיא אוהבת, היא אמרה שהיא אוהבת שהפרטנר שלה דחוף לה דברים לנרתיק (כולל ירקות העונה) ועוד כל מיני סטיות כאלה ואחרות. ושלא תבינו לא נכון, גם לי יש תאווה מינית, וסטיות לא מעטות, אבל בכל זאת לא ברמה כזו. היא הפחידה אותי שלשום עד כדי כך שאני חושב לסיים את הקשר. כאילו אם הקשר יתפתח והכל יילך, מה אני אתחתן עם מישהי שאוהבת לדחוף מלפפונים וגזרים?! זה לא חולני בטירוף?! הכי גרוע זה שאחרי שהיא גמרה היא מחבקת אותי ומלטפת אותי בין היתר עם האצבע שכיכבה כמה שניות קודם לכן בסקט פי הטבעת - עכשיו האצבע. קיצר אני מבולבל, ולא יודע מה לעשות. לסיים את הקשר?! להמשיך?! מה גם שהעובדה הזו גרמה לי לגעגעוים לחברתי הישנה (זאת שנפרדה ממני) בגלל שאמנם לא היה לנו סקס מטורף, אבל היא הייתה נורמלית לחלוטין ולא דוחפת פירות ושאר ירקות. ועוד דבר אחת: היא אוהבת שיורדים לה, ואני לא אוהב לרדת, אבל אז זה בטח לא תהיה לי ברירה ואאלץ לעשות. מה אתם אומרים? המחלה היא אצלי או אצלה? מי הדפוק מבין שנינו? מה עלי לעשות? מאיציק, שלא עשה מעולם אנאלי!

מוותק

New member
בוא נתחיל מזה

שאף אחד לא דפוק, לכל אחד יש את הרצונות שלו וזה סבבה. אם לא מוצא חן בעיניך פשוט תגיד לה, אל תלך בגלל זה בלי לדבר כי אולי זה לא חשוב לה כמו שזה נראה לך, ואולי תוכלו למצוא דברים אחרים ששניכם תהנו מהם. לגבי הגעגועים לחברה לשעבר - כל פעם שקורה לי משהו שאני מתבאסת ממנו, פתאום יש לי געגועים לאחרון שהייתי איתו.. זה הגיוני, אתה היית רגיל אליה, הכרתם, היה לכך נוח, שומדבר חדש אבל כנראה זו גם אחת מהסיבות לזה שנפרדתם...

אורזמן

New member
מיצים ושאר ירקות

ראשית תשנה את הפרטים בכרטיס,מאחר שכתוב שאתה בת 23 . היא אוהבת סקס מגוון, תתרגל וקבל אותה כמו שהיא אתה לא אוהב דברים מסויימים, דבר איתה אולי היא תתרצה למענך לא הסכימה, תמצא לך יחסים שאתה אוהב במקום אחר ואגב,אז חיבקה אותך גם "עם האצבע", קרה לך משהו???

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif עוד מקרה של טעויות ביוזר נכנס

לסטטיסטיקה

xomri

New member
נתקלתי בזה פעם...

בתיאוריה זה נשמע מדליק.. אבל כשהייתי איתה (לא עם אותה אחת...נקרא לה "מיכל אחרת") והיא ביקשה ממני בקשה זהה סירבתי בנימוס. אני מאמין שאין בסקס דברים אסורים,כל אחד והטעם שלו,מה שחשוב בסקס זו פתיחות,לא..לא כזו - פשוט לדעת שאתה יכול להגיד לפרטנר/ית שלך הכל בלי לחשוש מסלידה של הצד השני.

למעלה