מאמן אישי ללא חדר כושר... זה אפשרי?

מאמן אישי ללא חדר כושר... זה אפשרי?

שלום... אני עולה ויורדת כל כמה שנים במשקל. אני מאוד אשמח להתייצב במשקל ולפתח גוף בריא וחזק. אני לא מפחדת מעבודה קשה, אך אין לי את הידע לעשות את זה לבד ולצערי גם לא את כל הכסף בעולם כשהייתי במכון כושר ללא מאמן אישי, הרגשתי שאני לא יודעת מה לעשות, באיזה קצב ואיך אפשר לרדת במשקל. מצד שני אני חושבת שמאמן אישי ללא חדר כושר ואמצעים לא יצליח לעשות את העבודה במלואה. אולי אני טועה, אך אין לי אפשרות כלכלית לממן את שניהם, גם מכון כושר וגם מאמן אישי מה אני יכולה לעשות? תודה נורית

oridoron77

New member
אפשרי

מאמן אישי בבית יצטרך להיות יצירתי יותר, מאשר בחדר כושר, עקב מחסור הציוד. המטרות שאת מבקשת לעצמך הינם אפשריות. אורי

ואיך זה עובד?

למי פונים? איךמוצאים משהו \משהיא מתאימים לי? על כמה המחירים עומדים היום? ממש תודה... נורית

פרטים

למי פונים?
כמעט כל אחד מהכותבים כאן בפורום הנו מאמן אישי.
בודקים אצל מכרים ומשפחה בכדי לקבל המלצות על מאמנים
גוגל התאמה-
שיחת רקע; הצהרת כוונות משני הצדדים, והתחברות ראשונית בשיחת טלפון.השלב הבא הנו תאום אימון ראשון שלאחריו שני הצדדים מבצעים הערכה, שיחת הבהרה ... המחירים משתנים בין 150 ש"ח עד 250 ש"ח בממוצע כשיש גם מעל וגם מתחת לשעת אימון. ניתן לרכוש חבילות אצל חלק מהמאמנים דבר המוזיל את העלות הכללית. ניתן לרכוש תוכנית עבודה, לבצע אותה לבד בבית ולקבל משוב תקופתי על פי הצורך(בין פעם בשבוע לפעם בחודש).

למעלה