מאמן כושר אישי

Ambitionz

New member
מאמן כושר אישי

נניח מחר אני מסיים קורס מדריכי כושר, איך אני נהיה מאמן כושר אישי? זה פשוט ככה, או שיש איזשהו תהליך, תעודה שהי? ואיך מתפרסמים בעיקר? כמדריך בחד"כ? פרסום בלוחות/עמודי חשמל? יש חברות של מאמנים אישיים? אני אבצע קורס מדריכי כושר בקרוב ואשמח לדעת תשובות בעניין הזה, תודה!

הר ניר29

New member
על פי חוק

כל אדם שסיים קורס "מדריכי כושר גופני ובריאות" ראשי לאמן גם 1:1. אולם, נהוג להשלים קורס "מאמן אישי". בקורס זה יש כניסה עמוקה יותר לתכנים של ניהול אימון, מעקב ובקרה, ניתוח קינזיולוגי מעמיק ורפרטואר תרגילים במכשור נפוץ באימון אישי. יש חברות שונות לאימון אישי. הפרסום הטוב ביותר הוא האמינות שלך והמקצועיות שלך.

Ambitionz

New member
הבנתי, תודה על התשובה,

מי קהל היעד העיקרי באימונים אישיים? מדובר לרוב באנשים שמתאמנים בחד"כ בו המדריך הוא גם המאמן האישי שלהם? אם כן, אני מתקשה להבין את העניין, למה לשכור מאמן אישי כשהוא יכול להכווין ולהדריך כחלק מהעבודה בחד"כ? (אני שואל כמובן מתוך עניין, מנסה להבין איך זה עובד). תודה

הר ניר29

New member
על פי התשובה שלך

אני מנחש שעולם הפעילות הגופנית שקיים בארץ קצת זר לך. יתכן ואני טועה
בכל מקרה, קהל היעד מגוון, מאלו שצריכים את השוטר על הראש ועד אלו שפשוט אוהבים הדרכה צמודה. האם אדם שנמצא בחדר הכושר מקבל את אותה תשומת לב והשגחה כמו בחדר הכושר, כנראה שלא. כוח האדם בחדר הכושר, לא מותאם למשימה זו. ברור לך שהשכר שונה בהתאם.

Ambitionz

New member
לא, לא זר לי

זה אולי לא נפוץ בסביבה שלי, אני פשוט באמת מנסה להבין את הצורך של אנשים להוציא סכום לא מבוטל של כסף על אימון אישי, בנוסף להוצאה על חד"כ שבכל מקרה יש שם מדריכים שבונים תוכניות אישיות, אפשר להתייעץ איתם והם מכווינים איך לבצע וכמה ולמה (גם אם זה לא תמיד במקצועיות, למתאמן חדש זה כמו תורה). אני לא מכיר מישהו שעושה את זה ומנסה להבין את הסיבות לכך. מנסה להבין בשביל לדעת איך להכנס לזה בהמשך. תודה :)

oridoron77

New member
האימון עם מאמן אישי הינו שונה

המטרה בתור מאמן היא לא רק לשבת לבן אדם על הראש, או להיות יצירתי... אורי

להיות מאמן אישי

אימון אישי זה לא רק לפגוש בן אדם ולבנות לו תוכנית אימון, זה קודם כל להתחבר אליו מבחינת ה"כימיה", ללמוד את הסיבות לרצון שלו להיות באימון אישי, אח"כ להבין מה הוא רוצה להשיג, מה המטרות שלו, איפה הוא תקוע, מה רמת המחויבות שלו, ללוות אותו לחזק את מה שחלש ולתמוך איפה שצריך, כל אחד מגיב בצורה שונה ואוהב דברים אחרים. מאמן אישי מתחבר למתאמן בכל הרמות אל המתאמן גם פיזי וגם מנטאלי.

vadisimus

New member
מאמן כושר אישי

קודם כל יש הרבה סוגי אימון מאבר לאימון מכשירים ומשקולות. היחס ושומת לב של מאמן כושר אישי זה לא אותו יחס ושומת לב שמתאמן מקבל בחדרי כושר ואימונים קבוצתיים אחרים. מאמן כושר אישי מכיר מקומות חזקים וחלשים של מתאמן, הוא רואה ומשפר שגיות, מסביר ונותן דגשים חשובים אשר מתאמן לא יקבל באימון רגיל.

למעלה