מאמן פרטי

bgnv123

New member
מאמן פרטי

אז הסיפור שלי בקצרה הוא כזה..: אני בת 17 במהלך החיים הדי קצרים שלי הייתי בעלת עודף משקל,לאחר מכן רזיתי בצורה לא מבוקרת והגעתי לתת תזונה(36 ק"ג,1.58 גובה). לאחר מכן עליתי שוב למשקל של56-7 ק"ג ואז התחלתי ללכת לתזונאית והייתי חברה בחדר כושר שאליו הייתי הולכת באמת כל יום כל יום ונהייתי אובססיבית לגבי אימוני כושר. באיזה שהו שלב נהייתי מתוסכלת כי לא ראיתי תוצאות ברורות ...אך המשכתי ללכת עד שכבר לא יכולתי יותר להמשיך. לא הייתי בחדר כושר כבר 4 וחצי חודשים בערך והתחלתי לאכול פחות...ולא היה לי כח להמשיך להתאמן. בחודשיים האחרונים התחלתי להרגיש שאני מתחילה לאכול יותר ממה שאני צריכה ובעקבות כך השמנתי. אני חושבת שכרגע יהיה לי קשה להתאמן לבד ואני פשוט חייבת לחזור לכושר. אני צריכה את עזרתכם בכך שאבקש אינפורמציה לגבי מדריכי כושר פרטיים(כיצד זה עובד? מה העלויות?איך אוכל ליצור קשר עם מדריך או מדריכה..).אני צריכה מישהו ש"יחזיק אותי קצר" ושיראה כיצד אני יוכל להגיע לתוצאות שאני רוצה בנוגע לחיטוב הגוף (בעיה נוספת שקיימת שכנראה שאני לא עושה את התרגילים בצורה מספיק טובה). תודה, נעמה

חן M

New member
../images/Emo13.gifשלום לך וברוך הבא לפורום...

קודם כל הבעייתיות לגבייך מאוד ברורה.. לדעתי הבעייה היא לאו דוקא טמונה בתרגיל זה או אחר אלה בגלל האובססיביות שלך למראה ומשקל... ולחוסר עקביות את לוקחת את זה כמשימה ולא כדרך חיים.... כושר גופני ותזונה נכונה לא עושים לחודש -חודשיים אלה לכל החיים... את אמורה לעבוד בצורה כזאת שתשמרי על בריאותך ולא תראי שינויים דרסטיים לטווח הקרוב... ההיבט שאני הייתי ממליץ לך להתמקד זה מאמן אישי מצד אחד אבל לקחת גם תזונאית שתבנה לך תפריט שמתאים לפעילות הגופנית שתעברי ולמטרותייך.... לגבי שאלותייך למאמן אישי: כדי שזה יעבוד את אמורה לפנות למדריך,אני אצרף לך קישור למאמר בפורום זה בו מצויינת רשימה של מדריכים עם פרטים עליהם ופרטים ליצירת קשר בו תוכלי לפנות אליהם.... טווח המחירים נע בדרך כלל בין 130-200 ש"ח לשעה.... רשימת המאמנים האישיים של הפורום המון בהצלחה ואנחנו פה בכדי לענות לך על כל שאלה

bgnv123

New member
תודה רבה עזרת לי מאוד..

יש לכם המלצה אולי למאמן באיזור רחובות?

פרצלה

New member
תנסי בהולמייס פלייס

המדריכים בחדר הכושר עובדים גם בהדרכה אישית אם אני לא טועה. אם תרשמי תוכלי להנות גם מחדר כושר וגם מהדרכה אישית ולשלב בין שניהם.

למעלה