מאמנים נודעים

dearanita

New member
מאמנים נודעים

כל אחד יכתוב על מאמן נודע, מתחום עיסוקו כמובן, וכל הפרטים הידועים לו עליו

dearanita

New member
אמממ.....

בארץ אין מאמנים נודעים ככה ש
הכוונה במאמן נודע הוא מאמן בעל שם בינלאומי, בתחום עיסוקו כמובן.

dearanita

New member
טוב אז אני אתחיל אם אתם מתעקשים...

אלקסה סצ'ולטן באומר אלקסה סצ'ולטן באומר היא אחת ממאמנות הדרסז' הידועות ביותר בעולם. הא למדה מאביה, דוקטור יווה סצ'ולטן באומר, שנחשב לאחד מהמאמנים הטובים בעולם אשר אימן רוכבי גרנד פרי ידועים כמו איזבל ווט', ניקול הופאוף בייקר, מרגיט אוטוקרפין ועוד רבים אחרים. ביחד עם אביה פיתחה אלקסה שיטת אימון המבוססת על פיתוח הגמישות של הסוס בעבודה הרמונית. לפי שיטה זו הם אימנו סוסי גרנד פרי מפורסמים כגון גיגולו, רמברנט, מדרס ואקינה. את קריירת הגרנד פרי שלה החלה אלקסה בגיל 16 בלבד היא נכנסה למשלחת הגרמנית האולימפית (1977) והייתה לרוכבת בצעירה ביותר שהגיעה להישג שכזה בכל הזמנים. עד שנת 1987 הייתה אלקסה בסגל הגרמני האולימפי והייתה חברה ב "A KADER". לאחר שילדה את שתי בנותיה לקחה הפסקה קצרה ומיד לאחריה הקימה אורווה בגרמניה בקרבת העיר בון. בשנת 2001 חזרה אלקסה להתחרות ורשמה הישגים מרשימים ביותר ממוצע ציוניה נקבע כ-78%. אלקסה ידועה בעלת עין מיוחדת לסוסים צעירים, כבר מגיל צעיר היא יודעת לזהות סוסים מוכשרים. כמו כן אומרים עלהי שהיא מוכשרת באימון סוסים צעירים בכל שהיא יודעת להרחיב את יכולת כישוריהם. היא מעבירה קליניקות בכל רחבי העולם ומוכרת סוסים שהיא אילפה ואימנה. בתמונה: אלקסה על הסוסה וינה

zohark

New member
פרנקי סלוטק

נחשב בעיני רבים ל"גורו" של ענף הקפיצות. מדריך בין השאר את רוכב הגראנד פרי הישראלי-אלעד יניב. אמממ, עפ"י מה שאומרים הוא מסוגל להרגיש כל חלק בגוף הסוס בזמן העבודה וגורם לסוסים לעבוד מתוך הנאה ולא בהרבה כח כמו רוכבים רבים אחרים. הוא נולד בשנת 1958 בהולנד בגיל 18 עבר לגרמניה והחל להתאמן אצל אלווין סצ'וקמהואל (תקשיבו סליחה על הטעויות הודאיות בשם המשחה של המדריך אבל לכו אתם ותאייתו שם כזה חחחחח). באותה השנה התחרה פרנקי באליפות אירופה לנוער וזכה. במשך השנים התחרה פרנקי על סוסים רבים וייצג את גרמניה באולמפיאדות ותחרויות שונות. מתוכן זכה במדליית כסף באליפות אירופה, ובשנת 1994 זכה באליפות העולם בתור יחיד וכן בתור חבר בנבחרת גרמניה. כמו כן זכה יחד עם נבחרת גרמניה במדליית זהב באולימפיידת אטלנטה. בנוסף לזכיות הנ"ל פרנקי זכה בתחרויות חשובות רבות ונוספות, כן כיחיד וכן כחלק מנבחרת המייצגת את גרמניה. אני אישית מעריץ אותו על זה שהוא רוכב ברמה כל כך גבוה עם כל כך הרבה קשר לסוס, אני חושב שאם הייתי סוס הוא היה הרוכב שהייתי בוחר שירכב עלי. הוא פשוט גורם להם להנות מהעבודה.

dearanita

New member
אנשי הפורום רוכבים צעירים

קראתי מספר הודעות בהן אתם מתלוננים על כך שהפורום הפך להיות "צ'אטי" ורדוד בלי דיונים מעניינים. סוף סוף מישהו (במקרה אני) נקט פעולה ופתח דיון שיכול להיות ממש מעניין ולהעשיר את כולם פה. אז אני יודע שזה קצת קשה צריך לפתוח ספר או לקרוא באתר, לאמץ קצת את הצד הימני של המוח אבל אם אתם רוצים שיהיה פה מידע אתם חייבים לקחת חלק בעניין. אני עשיתי את זה, זהר עשה את זה וכולכם יכולים. כל אחד יכול לכתוב על מאלף/ מאמן/ רוכב ידוע ונודע מהסגנון בו הוא מרוכב ולא משנה אם זה דרסז', קפיצות, ווסטרן, מירוצים וכו'. אז לפני שאתם מקטרים על רמה נמוכה בפורום תבדקו את עצמכם היכן אתם יכולים לקחת חלק על מנת לתרום לפורום על מנת שלא יהיה כך. הנה לכם נקודה למחשבה לסוף השבוע, בהצלחה

NTL

New member
שיו

יש לך מזל שאתה לא קרוב אלי עכשיו....

dearanita

New member
אכן יש לי מזל

אני מעדיף להיות בסביבה העילית ולא רדודה ומלאה באנשים כמוך

Just A Firefly

New member
^__^

נדין קאפלמן דגש על המאלף של הסוסים שלה והמדריך הצמוד כמובן - נועם שלנו!
במשך שנים, נדין קאפלמן (נולדה ב9 ביולי 1965, באֳכֶן שבגרמניה) זוהתה אך ורק כאחותה הקטנה של ג'ינה: רוכבת הדראסז' שלקחה (ועדיין לוקחת) מקומות רבים, כמו למשל - מקום קבוצתי ראשון באליפות העולם בטורונטו לשנת 1986. הישג זה היה למושא הערצתה של נדין, (שכבר אז נראתה כהצלחת דראסז' מובטחת) וגרם לה להשקיע בדראסז' ולעבוד מאוד קשה כדי להגיע למטרה שהציבה לעצמה: להפוך לאחת מרוכבי הדראסז' הטובים בעולם. שנה שעברה, בWorld Equestrian Games אשר התקיימו בחרז שבספרד- התגשמה משאלתה שכל כך עמלה בשבילה. יחד עם פרבנפרו, הזכר (המסורס אגב) הווסטפיליאן המרשים שלה, זכתה נדין במדליית הזהב במקצה הקבוצתי וכמו כן, מדליית זהב במקצה האישי הפריסטייל (בנוסף לכך, במקצה הקוּר, עם ניקוד של 83.675% שהעניק לה את המקום השלישי). בין סוסיה של נדין היו פרבנפרו האגדי (והנוכחי), גרסיוצו, קוקני, ובוטון. בין הישגיה:
אליפות העולם 1998 - מדליית זהב מקצה קבוצתי ומקום שביעי במקצה האישי (עם הסוס גרסיוצו).
המשחקים האולימפיים 2000 - מדליית זהב מקצה קבוצתי מקום רביעי במקצה אישי (עם הסוס פרבנפרו
).
אליפות אירופה 2001 - מדליית זהב מקצה קבוצתי ומדליית ערד במקצה האישי (עם הסוס פרבנפרו
).
אליפות אירופה 1999 ו1997 (אותם הישגים)- מדליית זהב מקצה קבוצתי ומקום רביעי במקצה האישי (עם הסוס גרסיוצו).
אליפות גרמניה 2002 ו1999 (אותם הישגים)- מדליית זהב (עם הסוס גרסיוצו)
אליפות גרמניה 2001 - מדליית זהב עם פרבנפרו ומקום שביעי עם גרסיוצו.
אליפות אירופה לנוער 1985 - מדליית זהב מקצה קבוצתי ומדליית ערד מקצה אישי (עם הסוס ג'וניור)
אלפיות אירופה לנוער 1984 - מדליית זהב מקצה קבוצתי ומדליית כסף מקצה אישי (עם הסוס ג'וניור)
אליפות גרמניה לנוער 1983 ו1985 (אותם הישגים) - מדליית זהב (עם הסוס ג'וניור)
אליפות גרמניה לנוער 1982 - מדליית כסף (עם הסוס ג'וניור) מובן שזהו רק מבחר מצומצם של תחרויות בהם התחרתה.
בתמונה: נדין עם החתיך - פרבנפרו. (בחווה של נועם
)

dearanita

New member
אני רק אציין

שנדין הייתה בהתחלה משהו איום ונורא לא ידעה לרכב ולא לשבת אבל אני, בהתמדה וסבלנות, לימדתי אותה ושיפרתי אותה והבאתי אותה להשגים מרשימים שכאלו. כמובן שאני עדיין ממשיך לאמן אותה פעמיים בשבוע אני טס לגרמניה (ביחד עם עדי כמובן)

dearanita

New member
עדי!

תראי התמונה מהשיעור האחרון שעשיתי לנדין מה את אומרת על הפסאג שלה? משתפר? (נכתב מחדש עקב מחיקה שנבעה מחלוקת טמטום לא שווה אצל כל האנשים-לא את סתיו)

zohark

New member
טוב אני רואה ש...

למרות שהשירשור אמור להיות מאוד מעניין אנשים לא מתעניינים בו, אז אני שם קישור, שבו יש סיכומים מוכנים על מספר רוכבי קפיצות. רובם זה הרוכבים שאני אישית מאוד אוהב ומעריץ. דרך אגב הרוכבים שאני אוהב שם הם: ג'ון וויטיקר. מייקל וויטיקר. נלסון פסואה. רודריגו פסואה. הוגו סימון. לודגר בירבאום. וכמובן איך לא, הגדול מכולם-פרנקי סלוטק. אז הנה הקישור- http://www.geocities.com/Colosseum/Dugout/7159/newludger.html

למעלה