מאמני ריצה

efroch99

New member
מאמני ריצה../images/Emo53.gif

בעקבות ההודעה של omaopa, אני מעלה עוד שאלה שיושבת לי בראש. באיזה שלב, אם בכלל, רצוי להתיעץ/להפגש עם מאמן ריצה? האם זו יכולה להיות פגישה חד פעמית לקביעת תוכנית אימונים? או שמדובר בתהליך, כמו חוג? האם יש המלצות למאמני ריצה באזור השרון? בשבוע הבא אני ניגשת לעשות בדיקת צח"מ במכון וינגייט, חשבתי שיהיה נכון להפגש עם מאמן ריצה כאשר יש בידיי כבר את התוצאות של המבדק.

מתרוצצת

New member
אני התחלתי מיד

צוות האימון שלי (לקראת מרתון טבריה) כולל מצד אחד את זהבה שמואלי, ומצד שני את הבת זוג שהיא ספורטאית עילית בפני עצמה... אבל זהבה היא זו שבונה לי את תכנית האימון, תוך לקיחה בחשבון של: 1 - המטרה והיעד (טבריה, לרדת מ 4 שעות) 2 - רקע ספורטיבי 3 - רקע רפואי (שברי מאמץ) שדורש בניה מאוד איטית ומוסדרת החלטתי שעדיף להשקיע ולקבל את מלוא התמיכה. אנחנו מדברות פעמיים שלוש בשבוע, ותכנית האימונים היא מדי חודש, עם התאמות במהלך החודש תוך כדי. אני יודעת שיש גם מאמנים שבונים תכנית וזהו, אבל זה נראה לי קצת לא הגיוני. הרי התכנית צריכה להיגזר מהיום יום ולהשתנות בהתאם לצרכים שעולים (לחיוב ולשלילה). 2 קבוצות הריצה שלי (כי אני עושה את הכל כפול
) נפגשות שלוש פעמים בשבוע, לסוגי אימונים שונים ומגוונים (שטח, איצטדיון, ארוכות וכיוצ"ב) הקיצר, עוד נקודות למחשבה...

efroch99

New member
תודה../images/Emo39.gif

שכחתי לציין באמת את המטרות שלי: הנאה מהריצה, שיפור הכושר האירובי, שמירה/ירידה במשקל. כלומר אין לי מטרה מוגדרת או משהו. אם אני אשתתף במרוצים, זה ככה בשביל החוויה.

כפי שכתבה המתרוצצת

מאמן רצוי לקחת מתחילת הדרך, אבל בדרך כלל לוקחים מאמן כשהמטרה היא תחרותית. אני רצה שנים ומשתתפת במרתונים ברחבי הגלובוס ומתאמנת עד היום עם מאמן צמוד. זה מבטיח לי ריצות איכותיות ומבוקרות והכל בהתאם למטרות (במקרה שלי המטרה תמיד שיפור זמנים בין תחרות לתחרות). לגבי מאמן מאיזור השרון. אני בחרתי מאמן מהרצליה (זה שרון, לא?) אבל הוא מאמן דרך קב' ריצה של אחת מרשתות הכושר הגדולות ולא באופן עצמאי.(כלומר תוספת מחיר למנוי לחד"כ, שגם הוא אינו זול במיוחד) בטוחה שתהיה כאן מישהי שתוכל להמליץ לך מאמן באיזור מגוריך.

susieada

New member
המלצות למאמנים וקבוצות ../images/Emo140.gif

יש הרבה מאמנים וקבוצות טריאתלון, שכמובן אימוני ריצה מהווה חלק מהפעילות. צירפתי לינק לרשימת מאמנים ורשימת קבוצות. ניתן להצטרף רק לאימוני ריצה. אני מאוד ממליצה על הכוונה של מאמן/ת, בדיוק לכל הסיבות שנרשמו למעלה - בנייה הדרגתית, התאמה אישית, מניעת פציעות, חברה! באופן אישי התאמנתי הרבה שנים לבד, ונהניתי והשתתפתי בטריאתלונים בתענוג רב (גם נפצעתי...), אך ההתקדמות הניכרת לפתח את היכולת שלי, באה בעיקבות הדרכה מקצועית. http://www.triathlon.org.il/coach.php http://www.triathlon.org.il/teams.php תהני! סוזי

efroch99

New member
מעולה../images/Emo51.gif

איתרתי כמה מאמנים באזור מגורי, האם מישהי מכירה? עדי זילברמן (תל-מונד), אורי זילברמן (קדימה), מיקי אילני (הוד השרון) אשמח לשמוע המלצות, או לחילופין אזהרות. תודה!

susieada

New member
היכרות עם מאמנות/ים

Hi Anat, It's best to call each coach, talk to them, interview them and ask for a trial imun. You can check out your compatibility with them, their approach to sport, the convenience of the hours, the "click" with the other members of the group. Have fun! Susie

hartzitzit

New member
רעננה גם טוב?

אם כן - ממליצה לך על יורם לבב. אני מתאמנת אצלו מאד טרי' נשים, וממש מרוצה. מעבר לזה שהוא מקצועי ונחמד, גם הקבוצה (אגב - רובה נשים), נעימה מאוד.

susieada

New member
ברעננה גם רן שילון עם רצי רעננה - אנדיור

כייף שיש מבחר!

efroch99

New member
תודה לכולן על ההמלצות../images/Emo24.gif

אוקי, אני צריכה לעשות כמה טלפונים.....

למעלה