מאמנת מחפשת מאומן/ת ללא תשלום

אהבתאמת

New member
מאמנת מחפשת מאומן/ת ללא תשלום

שלום! שמי ענבל. זה עתה סיימתי קורס coaching שנערך 9 חודשים . עליי להעביר אימון אישי במסגרת הפרקטיקום. האימון בחינם! אשמח מאד אם תיצור/י איתי קשר על מנת להתחיל בהגשמתך ובמיצוי הפוטנציאל שבך... ניתן להשיג אותי בפלאפון 0544451043. האימון ייערך בביתי שבפתח תקוה. בהצלחה לכולנו!

אהבתאמת

New member
תודה תודה!

תודה רבה. מחמם את הלב. חשבתי ביני לבין עצמי על רעיון נחמד לעשות מפגשי מאמנים פנים מול פנים. האם רעיון זה התממש בעבר?

tlingit

New member
ברוכה הבאה אהבתאמת ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
איחולי
חמים יופי לראות שאת לוקחת את נושא קיום הפרקטיקום לאחר סיום הקורס ברצינות זהו נושא בעל חשיבות גדולה למקצועיות האישית ולאתיקה המקצועית של כולנו כמו שאמרה לך כבר ענתוצאות, את מוזמנת להיעזר במשאבי הפורום הזה בדרכך
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר קצת את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו שימי
בבקשה לכללי הפרסום שלנו
באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

Benjamin Turner

New member
אני מאוד מעוניינת!

זו הזדמנות שכמו נתפרה עבורי! אני חושבת על קואצ'ינג כבר חודשים, ונמנעת מלקחת מאמן רק משום שאין לי יכולת כלכלית לעמוד בהוצאה (סטודנטית). לצערי כבר אחרי 22:00 ולא נעים לי להתקשר בשעה כזו. אם את במקרה ערה וזה בסדר מבחינתך, אנא "עשי סימן" ואתקשר. אם לא-אתקשר מחר בבוקר. בתודה מראש (ובתקווה שעדיין לא "נתפסת"), אירית

למעלה