מאמסטרדם לפאריס עם VARIG

מאמסטרדם לפאריס עם VARIG

אני מחפש טיסות מאמסטרדם לפאריס והטיסות כולן ממש יקרות. הטיסה היחידה שיש היא טיסת VARIG עם MD11 ב100 דולר... (שזה דיי כלום!) מישהו יכול להגיד לי איך זה הגיוני שחברה ברזילאית עושה קו כזה?

זה מה זבאמת אעשה

לוקח אותו הזמן... 4 שעות (בטיסה זה שעה וחצי אבל יש את כל הקטע של להיות שעתיים לפני ואז מזוודות בלה בלה בלה)

זה בגלל...

שהטיסה במקור היא מסאו פאולו לאמסטרדם דרך פאריס, כנראה שיש להם שיקולים שלהם, הם לא סתם יעשו קו אם הוא יגרום להם הפסדים....

HELLAS

New member
אפשר לטוס איתם גם

בקו לונדון-קופנהגן. כמו שכבר נאמר לפני כאן, ובצדק... מדובר בטיסות שמתחילות בברזיל ומגיעות ליעד אירופאי עם עצירה ביעד אירופאי נוסף.

yportnoy37

New member
קח המלצה חמה ביותר ../images/Emo42.gif

גם לי היתה דילמה דומה, רק שהדילמה שלי היתה איך להdיע מלונדון לאמסטרדם ובחזרה. ובמקרה של לונדון הפתרון של הרכבת היה אפילו יותר יקר, בגלל היורוסטאר (מתחת לתעלת לה-מאנש). הפתרון היה איזיג'ט - EasyJet , החברה הבריטית הזאת מהתוכנית הדוקומנטרית בטלוויזית. חברה שעיקרה טיסות פנים-אירופאיות ממש, אבל ממש (אבל ממש!) זולות עם קונספט מעניין - הזמנות רק דרך האינטרנט, מטוסים יחסית קטנים, שירות מהיר, בלי ארוחות על המטוס....בקיצור, אוטובוס מעופף. לי עלה מלונדון לאמסטרדם ובחזרה כ- 150 דולר. שקול בחיוב easyjet.com

הם לא מגיעים לפאריס

מאמסטרדם לפאריס אין איזיגט. וגם לא מאמסטרדם0לונדון-פאריס אין שום קו

yportnoy37

New member
צודק...טעות שלי, אבל..

דווקא כן אפשר לטוס מאמסטרדם לפריז דרך לונדון. אולי זה אפילו יותר משתלם

yportnoy37

New member
תקנה אותן בנפרד

יש טיסות מאמסטרדם ללונדון - בערך 4-5 ביום, אם לא יותר. ויש טיסות לפריז אפילו יותר, אם אני לא טועה. תקנה בנפרד, ואם אין בהפרש מאוד קטן, אז מקסימום תצא לסיבוב קטנטן בלונדון

ארזS

New member
מגיעים בוודאות

ואפילו צילמתי שם אחד כזה אבל התמונה עדיין עמוק במגירה...

בדקתי בדקתי ולא מצאתי. יכול להיות ש

שאני מתבלבל... אתה יכול לעזור ולחפש לי ליניק? פליזזזזז

yportnoy37

New member
בטח!

easyjet.com תחפש מוצא אמסטרדם ויעד לונדון ובנפרד תחפש מוצא לונדון ויעד פריז

Dorin Giro

New member
../images/Emo118.gifרכבת לפריז../images/Emo118.gif

היי אני בעד רכבת. זה נוח ופשוט.היא מורידה אותך ממש במרכז פריז, בתחנת גאר דה נורד. .....ושיהיה בכייף......דורין

למעלה