מאמץ נוסף- בתקווה שביחד נביא לנס חנוכה

unification

New member
מאמץ נוסף- בתקווה שביחד נביא לנס חנוכה

לכל מען דבעי, ולעוסקים בפעילות היומיומית למען השבתו של החייל השבוי גלעד שליט. נשמח אם תקחו ערב זה ברצינות רבה, ותביעו נכונות להשתתף ולתת מעצמכם למען גלעד שליט, למרות שזה מצריך נסיעה עד אשדוד. מטרת הערב לגרום לנס גדול, לקראת חג החנוכה. דרך הפעילות המיוחדת שתגרום לפתיחת שערי שמיים, זעקת עם אחד - לב אחד, ובקשתנו תתקבל מעלה ותתגשם. הערב פתוח לכל סוגי הקהלים, גברים ונשים יחדיו. הנכם מוזמנים לערב מיוחד בתאריך: 17.11.2009 , יום ג' (א' ראש חודש כסליו) בשעה: 20:00 בערב חלק א'- הרצאה בנושא: "כוח התפילה" ביכולתנו להזיז הרים דרך כוח המחשבה והתפילה מאת: צוריה, פראפסיכולוגית - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - חלק ב'- מדיטציה איחוד המוחות והלב, דרך מדיטציה חזקה ומיוחדת, למען שחרורו של החייל השבוי גלעד שליט. יחד נתפלל, נפתח שערי שמים, ונביא עלינו בכוחותינו את נס-חנוכה הבא עלינו לטובה. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - חלק ג'- שירי הלל - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - לפרטים: טלפון: 050-7897169 , 057-2741963 הערב עם כיבוד קל ומנגנת, הכניסה בתשלום 18 ש"ח לכיסוי עלויות.

קמנצינד

New member
כיבוד קל ומנגנת...

הכיבוד זה עוגות, עוגיות וקפה, או שיש גם סנדוויצ'ים ? ועל מה מנגנת המנגנת ? רק על תגיד לי טרבוקה או דידג'רידו.... אני לא סובל את הכלים האלה.

y a u l a

New member
איך אתה עם

פסנתר כנף?! רק תגיד "כן" ומיד אני שולחת את משאית המטֶה לעשות הובלה עד... עד לאן שצריך הפעם...

המתוק26

New member
אוי הציניות הזאת ,תהרוג את גלעד

כול אירוע יכול להדליק אור חדש, ולגייס תומכים נוספים, תפסיקו לכבות את נרות יום ההולדת במקום בעל השימחה

יונה1

New member
אופה! הנה אתה מתחיל להבין

אולי עוד שלוש וחצי שנים, תבין גם שמה שקורה כאן בהתכתבויות הללו, זו בדיוק ציניות לשמה, שמנסה להאבק (לשוא) בציניות הפושעת וההורגת שבויים, שמתרחשת במציאות - שם, בחיים האמיתיים שמחוץ לאינטרנט.

dariayaari

New member
אופה כותבים עם ה'

מה קורה לך???.......חחחחחחחחחחח בכלל אני יושבת לי פה ומתמוגגת מכולכם.....שובבים.....

dariayaari

New member
היי יונה, טעית בו במתוק

חשבת שהבין והצטרף לחבורה, טעית מסתברה...

dariayaari

New member
כאילו דא, כן...

המתוק התכוון באמת למה שאמר בנוגע לנרות, הוא לא היה ציני כפי שחשבת. הוא מתוק, לא ציני....רציתי לשים סמיילי אחד, אבל משום מה הם לא מופיעים אצלי עכשיו....

יונה1

New member
גררררררררררר דינה

אני יודעת שהוא התכוון!!!!!!!!!! אני יודעת שהוא לא היה ציני!!!!!!!!!! תגידו, יש היום איזו קונספירציה נגדי? אף אחד מכם לא מבין אותי יותר ?????? אז די! אני הולכת לישון

המתוק26

New member
אני גם איתכם,וגם נגדכם

כלומר אני נגד הביקורת שלכם על אירועים שמוגדרים מחאה חלשה למען שליט, ואני בעדכם בעינן שצריך להוסיף גם אירועי מחאה חזקה לשיחרור שליט... ויש מספיק זמן וכוח אדם לכול האירועים

יונה1

New member
מתוקי, החיים לא פשוטים כמו שזה נדמה לך

קודם כל תרשם לצבא החברים של שמשון, ורק אחר כך חעבור מבדקים שיבחנו אם אתה בכלל כשיר להגיע כמונו לסיירת של בני 123! אדוני! יחידה מובחרת זו יחידה מובחרת!

y a u l a

New member
צודק ! מה שנכון - נכון !

אבל מה שקרה הוא ש... כל המשאיות מגוייסות למען... לצבא של... ל... ולכן כשהוא ישוב - תהיה לי משאית פנויה ואני מבטיחה לך את כו-לה מלאה

dariayaari

New member
שפשפתי, לא עזר....

איפה רואים אם זה בן או בת??????? אולי לא הבנת אותי, התכוונתי לזה/זו שמארגן/ת את המדיטציה. חשבת שאני שואלת אם קמנצינד זה בן או בת?? חחח.....אני מכירה אותו.....

למעלה