מאמרונצ'יק קטן על הפרעות שינה

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

sayv

New member
מאמרונצ'יק קטן על הפרעות שינה

לא מאוד אינפורמטיבי, ולא מוסיף הרבה, ואני לא יודעת אם כבר "הודבק" פה.. אבל- למה לא???

tiaa1

New member
תודה על המאמר..הופתעתי לגלות

ששני סוגי כדורים שאני מקבלת כבר עשר שנים ויותר הם בין אלו הנחשבים ל"פוגמים בשינה" הטירוקסין שניתן לאיזון בלוטת התריס...וחוסמי בטא-כמו הדרלין שאני מקבלת ליל"ד והפרעת קצב קלה....מעניין שהן דר' רהב והן רופאת המשפחה , שנותנות לי מרשמים לקוקטיל השינה שלי(אחת ממליצה השניה מעבירה למרשם ביה"ח), לא מקשרות בין הדברים. לא שניתן לשנות משהו בתרופות שמאזנות אותי כ"כ טוב......בהזדמנות אביא את המאמר לרופאה.... ועכשיו ממש אני הולכת לישון...ביי

sayv

New member
לילה טוב! ../images/Emo20.gif

כן.. גם אני גיליתי שם כמה דברים....

daud

New member
לי יש טיפול שלי לעניין

אני עושה תערובת חזקה של לשון הפר ביחד עם בבונג או לפעמים בבונג לבד זה ממש עוזר
אפשר גם לשמור בקירור אחר סינון אבל ללא המתקה, מעולה בקיץ!!!

sayv

New member
מה זה לשון הפר?..

מפה לשם.. עם כל הרתיעה שלך מצמחים.. אני רואה שנהיית מרפא טבעוני...:)

daud

New member
צמחים זה ישן אצלי...

אני משתמש בצמחים מפעם לפעם רק לא מתלהב מהם אוטומאטית כי הם צמחים, הגישה שלי מתייחסת איליהם כאל מעבדות כימיות טבעיות, לא טובות יותר ולא טובות פחות בהכרח. כניראה שזה נובע מ היותי אפיקורס לחלוטין בכל אופן לשון הפר זה צמח שדווקא אני לא מכיר את הצורה הגדלה טבעית שלו אלא רק את הצורה של "קקונים בבית טבע" שלו. ו עושים ממנו תה הוא ידוע כמרגיע ומיישן ואום אני זוכר נכון יש לו גם איזה טיפול נשי, אולי נגד כאבי מחזור או אולי לטיפול בדיכאון שאחרי לידה או משהוא כזה.

sayv

New member
בסוף תגלה את מינך האמיתי......

למרות ש.. אני מתכוונת לכתוב עבודה על זה שלנפש אין מין והכל הכל קצת ביולוגיה + חיברות.. אז אולי עוד יש לך תקווה..

daud

New member
או שדר' פיברו זה של נשים יגלה, ../images/Emo13.gif

למעלה