מאמרים בנושא קונפליקטים בקבוצות

tapuzit123

New member
מאמרים בנושא קונפליקטים בקבוצות

האם מישהו יכול להפנות אותי למאמרים בנושא קונפליקטים בקבוצות (קבוצות תמיכה, טיפול, צמיחה אישית).

ג שם

New member
מקראה

ואפילו בעברית, בהוצאת אוניברסיטת ת"א, בשם הנחיית קבוצות הורים, העורכת היא רוני ברגר או מרים גולן (לא זוכרת, אין את המקראה מולי), יש שם גם התיחסות תיאורטית ולא רק בנושא קבוצות הורים.

tapuzit123

New member
מקראה

אפשר לרכוש את המקראה גם אם אינני סטודנטית באונ' ת"א? המקראה עוסקת בקונפליקטים בקבוצות או שיש רק מאמר אחד בנושא במקראה?

ג שם

New member
אאה.

התקלת אותי, אני לא ממש זוכרת את תוכן העניינים בה. אין את המקראה לפני, אבל אני זוכרת שפעם השתמשתי בה והתפעלתי מזה שהיא הודפסה במכונת כתיבה, אז זה אומר שהיא ישנה ושאולי אין עוד עותקים שלה. שווה להתקשר לדיונון ולראות אם יש שם עותקים, ואז אפשר לרוכשה תמורת המעות המתאימות גם אם אינך לומדת בת"א. אם תשאלי אותי, ואת הרי שאלת, יש דברים טובים יותר לעשות בכסף - אז במקום אפשר להכנס לספרייה לעיין במקראה ולקנות במקום ספר קריאה או חוברת תשבצים. בכל מקרה נזכרתי שלפני מספר שנים - לא ממש הרבה- יצאה מקראה מקיפה ורצינית יותר בהוצאת המרכז הקהילתי ע"ש ציפורי, בשם "הנחיית קבוצות". היא הרבה יותר רצינית ומקיפה, וגם שוקלת איזה קילו. בחיי.

למעלה