מאמרים בנושא שילוב

naomi76

New member
מאמרים בנושא שילוב../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

דיאנה, יש לך תשובה בשבילי? חיפשתי בין מרבית הקישורים שקיימים בפורום, ואני לא מוצאת משהו מתאים. בבקשה עזרה!!!! נעמי

שילוב במערכת החינוך= inclusion

שלום לך נעמי76, פשוט חפשי בגוגל האנגלי ותגלי המון חומר בנושא. אני מאמינה שאת יכולה לקרוא באנגלית, כך שתוכלי לדלות הרבה מאד מידע מהרשת. כמה דוגמאות: כיצד לשלב ילדים עם לקויות תקשורת- יש הרבה מידע בנושא. עקרונות לשילוב מידע בנושא ויש עוד הרבה. כתוספת בעברית, אני מפרסמת פה עבורך, קצת קצת, מתוך קורס העוסק בנושא זה בדיוק- שילוב ילדים עם לקויות תקשורתיות, במסגרת החינוך הרגיל. עקרונות התנהגותיים לשימוש בשילוב- מועבר ע"י איתן אלדר. בברכה, תלמה, הפורום לאוטיזם, אספרגר ו-PDD. מס' 612 .

naomi76

New member
../images/Emo51.gif תלמה!!!../images/Emo24.gif

אני בהחלט אעבור על זה. תודה על ההתייחסות. נעמי

תרגום מדויק

נעמי, אחרי זמן, הצלחתי להכנס שוב לפורום (תוקנו בעיות המחשוב) והשבתי לך על שאלתך הקודמת בקשר למאמרים. שילוב ו-inclusion לא מתייחסים לאותו מושג. שילוב = mainstreaming והכלה = inclusion. עומדים מאחורי שני המושגים תפיסות שונות מאד בקשר לאינטגרציה בין תלמידים בעלי צרכים מיוחדים והחינוך הכללי.

נונינה1

New member
דר' גמפל - מאוד אודה לך אם תוכל

להרחיב על השוני בין שני המושגים.

naomi76

New member
דר' גומפל

השבתי לך...משום מה זה לא קופץ... א. מדובר בלקויות למידה בעיקר עלך רקע שפתי. ב. אשמח למאמרים מקצועיים. ג. אין בעיה לגבי אנגלית. שוב תודה, נעמי

למעלה