מאמרים ומחקרים

מ.ורה

New member
מאמרים ומחקרים

שלום רב לכן אני מחפשת מאמרים ומחקרים על ילדים שנולדו לאמהות חד הוריות באמצעות בנק הזרע. אשמח לעזרתכן תודה

מחקרים ומאמרים

אני לא יודעת איזה סוג של מאמרים ומחקרים, באיזה תחום אבל... עיתוני הנשים כתבו מספר מאמרים בנושא (לאישה, את) באוגוסט הייתה כתבה של "אולפן שישי" בנושא אם את מחפשת משהו אקדמי - אוניברסיטאות נראות לי מקום טוב לחפש בהצלחה!!

TWEETY =^.^=

New member
ראשית ברוכה הבאה למחוזותנו../images/Emo24.gif

באשר למה שאת מחפשת, אני יכולה להפנות אותך לאתר מצויין, שאסף וליקט המון חומר. מעבר לכך אם תדפדפי אחורנית והרבה בפורום של אותו אתר, תמצאי שמות וכתובות של בנות שעשו מחקרים, וראינו המון אמהות רווקות. בהצלחה ואם תרצי עוד כיוון בכייפפפפפ

TWEETY =^.^=

New member
שירותי לימוזין../images/Emo73.gifוהקפצות

מקפיצה שלא יעופו לנו הדפים בקצב מסחרר

tipid

New member
TWEETY תבורכי על כך!

קודם כל צהריים טובים ובוקר טוב לכל החבורה! איזה כייף לראו את מזג האוויר המתקדר בחוץ ואני מקווה שיביא לנו גשמים ויעשיר את מקורות המים שאנו מאוד מאוד זקוקים להם. וTWEETY אני מאחלת לך שתמשיכי בכל אשר את עושה בפעילותך ורק בבריאות ובאושר. תמר.

tipid

New member
TWEETY החמודה!

אני מתנצלת על הכפילות שלי בתשובה ושגזלתי מקום בתשובתי לוורה על האתר אני אוטומטית עניתי מבלי לראות שענית לוורה אותה תשובה. אני מקווה שאת סולחת לי. ולוורה שכחתי תחילה לברכך בברכת ברוכה הבאה למשפחתנו ואני מקווה שבכייף תצטרפי ותבקרי אותנו. בתודה תמר.

היי טוויטי ולכל הבנות שעברו ../images/Emo24.gif

ד"ש מנאוה באיטליה. ברוכות הבאות לבנות הפורום הקודם

TWEETY =^.^=

New member
וואווווו איזה אורחת../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

יקירתי באיטליה מחפשים איטלקי לא חיבור לאינטרנט
מה שלומך???ואיך האווירה האיטלקית?????יאללה תביאי לי איזה איטלקי קטן ונסגור עניין
תעשי חיים חומד ,והרבה שוחלת לך המון

גרא.

New member
יש המון חומר שאולי מתאים לך באתר:

Google.co.il ,חפשי בערך בנק הזרע,וכן,אמהות חד הוריות.בהצלחה.

TWEETY =^.^=

New member
גרא המון תודה ../images/Emo45.gif

הולכת גם לנבור שם מאחר ואת האתר הזה איני מכירה.

tipid

New member
ורה ,שבת שלום לך!

בהמשך לבקשתך יש אתר שעוסק בנושא :רווקות פלוס מקום מפגש וקבלת מידע לאמהות חד הוריות ולמתעניינים בנושא. תמצאו כאן מידע על רקע פסיכולוגי, זכויות, אימוץ, בנק הזרע, פורום בנושא, קישורים וחלק המוקדש לילדים.http://pundit.haifa.ac.il/public/narkis/mom1.htm יש גם אי-מייל של האתר שתוכלי לכתוב אליהם ברשותך ולבקש את מבוקשך שכתובתו:http://pundit.haifa.ac.il/public/narkis/mom1.htm יש גם לאתר אימייל שברשותך תוכלי אם תרצי לנות אליו וכתובתו היא:[email protected].> בהצלחה ויום טוב. תמר

TWEETY =^.^=

New member
תיפיד יקירתי,,,ראשית../images/Emo24.gif

כבר אמרתי שאינך צריכה להתנצל וטעויות עלי
חוצמיזה שאינך צריכה להתנצל על כפילות בתשובות, כי לא תמיד אנחנו עוקבים אחרי השתלשלות השרשרת ועוד חוצמיזה אחד קטן,,,
בשרשרת יכולות להיות מלאנטלפים של שרשורים, הבעיה היא רק בפתיחת הודעות חדשות. וחוצמיזה אחרון
מה שלומך.? ואיך עברה השבת? ואופו הגשם שהבטיחו לנו???????????????.

TWEETY =^.^=

New member
אגב תיפיד,,,,,,,,

האתר של הרווקה פלוס כבר לא פעיל מזמן, וגם האיימל של נרקיס כבר לא ממש עוזר כי הוא שונה. הרי בגלל זה עברנו לפה,,,שם היו לנו בעיות ולא היה למי לפנות - אז באנו לפה, ובדרך עוד עברנו בכמה מקומות. נרקיס אגב,,, זו הבחורה שעשתה עבודה לתפארת והקימה אתר ראשון מסוגו בעברית,,,הבעיה היא, שהיא לא ממש נמצאת בסטטוס שלנו, אלא שזה היה פרויקט לימודים עבורה ולכן האתר גם לא כל כך מתחוזק. אבל האתר שלה, עזר לי ולעוד רבות להתחיל את תחילת המסע לקראת האמהות. ואני רוצה לנצל את הבמה הזו ולבקש מכל מע שיש לו קשר איתה, שיקשר ביננו מאחר וכל מאמצי למצוא אותה עד היום לא הניבו פרי. תודה מראש TWEETY

tipid

New member
TWEETY תודה על המידע!

וכמו תמיד אחזור ואומר שכל החיים לומדים וכך מאמתים את הפתגם מכל מלמדי השכלתי. שבוע טוב ומבורך!

tipid

New member
שבוע טוב ומבורך!

ברצוני לברך את כל באי הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות ליל מנוחה וחלומות נעימים! מתמר

tipid

New member
TWEETY צהריים מצויינים!

את צודקת אבל מה לעשות הרגל הופך לטבע ויש דברים שטבועים בתוכי ואיני יכולה לחדול מזה. שבת עברה בכייף נחתי ואזרתי כוח לשבוע שבא עלינו לטובה . אני היום אחה"צ חוזרת לשיגרה והולכת לעבודה וחוזרת בסביבות 23.30.אני במשך השבוע אהיה קצת פחות פעילה בפורום אבל מבטיחה מדי יום לעשות גיחה ולהשמיע את עצמי. אצלנו במרכז לא ירד הרבה גשם אבל בדרום ירד הרבה גשם. איך התחיל לך השבוע ? שיהיה שבוע טוב ויום טוב. כל טוב תמר.

1tulli

New member
בדקה לחמש - חשיפה בלעדית../images/Emo91.gif

היום ב"5 עם אשרת קוטלר" ובחדשות של ערוץ 2 (ב-8 בערב): חשיפה בלעדית בנושא ניסויים בבעלי-חיים! אנא צפו בתכנית וידעו את כל מכירכם על קיומה.

למעלה