מאמרים וקישורים חדשים

EYהודית

New member
מאמרים וקישורים חדשים

נוספו בימים האחרונים, קישורים חדשים, בנושאים חדשים וישנים. מאמרים חדשים מפרי עטנו ואחרים. הכנסו, התרשמו, העירו והאירו. לכל מי שיש הצעות, רעיונות, לכל מי מבקש להכניס מפרי עטו. בבקשה כתבו אלי, במסר אישי, או באי מייל. מחכה לשמוע מכם יהודית

ליהודית כל הכבוד! על הפורום העשיר.

על המאמרים והקישורים והרעיונות והניהול. נו, ידענו שיהייה פה יותר טוב. (לא שזה הפריע לנו להתקשות להיפרד.) מציעה לערוך אחת לתקופה מעין סיכומון וסקירה של "החשובים". כי קשה לעקוב אם אתה לא כל הזמן עם היד על הדופק. מישהו מתנדב? שהחינו וקיימנו והגענו לפורום שכזה. מיכל.

בת יוסף

New member
מצטרפת לתרועה ולצהלה-כך בונים פורום

די מהר קיבלתי תחושה, שהמעבר והניהול יעשו את ההבדל, ושהפורום יקבל את התנופה שייחלנו לה. על-כך תעיד ההודעה שכתבתי במלאות יום וחצי(!) למעבר (כרגע בעמוד 2 ) העתקתי בשבילכם הנה: ° הבטן אומרת לי שזה יהיה אחלה מקום בת יוסף 09:53 11/02/02 יהודית יקרה, עשית את זה מצוין. בעיקר בהתחשב בעובדה, שמתוך שבועיים וחצי מהמעבר ישבת שבעה על אביך ז"ל. אני מבקרת יום יום במדורים שבנית - חדרים בבית החדש, ומתמוגגת מהכבודה ההולכת ומתעשרת. טוב פה. אנסה לתרום כמיטב יכולתי לשגשוגו של הבית שלנו. יישר כוחך, שוש בת יוסף

א ת י 10

New member
ליהודית - יישר כוח../images/Emo127.gif

הרי ככה בדיוק חלמנו את הפורום שלנו בוואלה. ככה בדיוק מיכל ניסחה זאת שם, זוכרים? נכנסת מדי פעם לקישורים, קוראת ודומעת, דוראת ומתרגשת. תודה לך יהודית. אני מנהלת כלבבי

למעלה