מאמרים

הדינוזאור הופך ירוק

מאמר מעניין המתאר את הקשר בין המחשב המרכזי ובין איכות הסביבה
מסתבר שכן.... מה דעתכם על זה?

מאמרים

שרשרתי קצת מאמרים מעניינים...... אתם מוזמנים לקרוא להגיב ולפרסם מאמרים נוספים ...

תיקון: זהו לא מאמר כי אם סקירה של כנס בנושא

אכן, 1. COBOL היא שפה חייה ומתפתחת. 2 . COBOL משתלבת בצורה נהדרת בכל סביבות הפיתוח המודרניות. קודם כל, סליחה על הפרסום הבוטה, אבל עם כזו הרמה להנחתה אני לא יכול להתאפק ... הייתי רוצה לנצל את הבמה שהזחל הכחול העניק לי כדי להכיר לכם את מרכז פתרונות ה- COBOL שיש לנו ב- NessPRO, חברת המוצרים של נס. אנו מספקים פתרונות המשרתים עשרות ארגונים שיש להם COBOL במערכות פתוחות וטכנולוגיית הגירה ממערכות Legacy למערכות פתוחות מבית חברת MicroFocus . המטרה של המרכז היא לעזור לארגונים למקסם את הערך של אפליקציות קובול הקיימות, בחשיפתן לסביבות הפיתוח המתקדמות שבשוק, בשילובם בארכיטקטורות החדישות ביותר ובהגירתם לפלטפורמות אחרות. ניתן לפנות לקובי מיכאלסקי - [email protected] או לבוריס גלעד (בשאלות בעלות אופי יותר טכני) - [email protected] . אשמח לשלוח לכל מי שמעוניין הרצאות/מצגות (אותם לא ניתן לצרף לכאן פאת לגודלן). פנו אלי למייל: [email protected]

גם אני MF

New member
פיתוחים ישראלים בוירטואליזציה MF

אין כאן כוונה לפתוח גל מטורף של פרסומות, אבל.... עד שכבר חברה ישראלית עושה משהו בתחום, צריך לתת לה את הקרדיט המגיע לה (לדעתי לפחות). חברת CSL פיתחה כלי הנקרא WAVE, המאפשר למנהלני Linux לנהל את הלינוקסים שלהם, היושבים תחת z/VM ב-MF כמובן, דרך ממשק גרפי ללא ידע קודם ב-z/VM. פתרון מאוד מעניין, שכדאי לקרוא עליו.

ממליץ בחום לבדוק !

Linux על המיינפריים צובר תאוצה רבה בעולם ומתחיל לתפוס בארץ. ככל שזה יתפוס, ולדעתי זה עושה הרבה שכל ללכת לכיוון הזה, WAVE פשוט הולך להיות המוצר החם הבא ונכונה לו הצלחה רבה בשוק.

SharonFromCSL

New member
z/Linux ו z/VM בכלל ו CSL-WAVE בפרט

אשמח לענות על שאלות ולשתף מנסיוננו בתחום ה MF לא רק בנושאי וירטואליזציה, וכמובן שאשמח לדבר/לכתוב בכיף על וירטואליזציה בסביבת z/VM של z/Linux. אם יש כאן עניין במוצר שלנו CSL-WAVE נוכל לארגן מצגת במשרדנו בהרצליהלכל המעוניינים. בינתיים אני מזמין את כולם להכנס לאתר החברה ולקרוא על המוצר. אגב ברכות לזחל הכחול על פורום מעניין ונחוץ..!! שרון

למעלה