מאמרים

Diana M

New member
בענין חיסונים

לאחר ברור שערכתי במשרד הבריאות, קיבלתי תשובה כי כיום עושים שימוש רק בחיסונים סלולריים. אין עוד צורך לבקש חיסון זה באופן חריג או לממנו באופן פרטי. אך מתוך מה שאני מבינה זה עדיין לא נותן מענה לכלל החיסונים. מצרפת גם כמה מאמרים מעניינים שקראתי בנושא השבוע.

doroniz

New member
לא זכור לי

היות ואני חבר ועד באלו"ט ומשתדל להיות פעיל גם במישור הזה ובודאי לאחר שנולד בני השני לפני שנה (עוד כמה ימים), הענין שאת מזכירה לא זכור לי. מבטיח לברר זאת. צודקת דיאנה (מנסיון אישי) - החיסונים שניתנים היום הם חיסונים סלולריים. אינני יודע אם לכל האוכלוסיה או רק למי שנמצא בקבוצת סיכון. דורון.

Diana M

New member
לכל האוכלוסיה בלי הבדל דת מין וגזע:

לכולם נותנים היום חיסונים סלולריים ולא צריך אפילו לבקש.

doroniz

New member
מאמרים

באתר של האיגוד האמריקאי לאוטיזם מופיעים שני מאמרים מעניינים - האחד בנושא הקשר בין אוטיזם לבין חיסון MMR והשני עוסק בנושא הגידול במקרי האוטיזם בעשור האחרון. המאמרים באנגלית - אני אשתדל להעביר תרגומים בהמשך. דורון.

doroniz

New member
תרגומים

כמובטח מצ"ב קובץ WORD. התרגומים שלי אינם מקצועיים, היות ועברית היא שפת אמי - אבל ..... דורון.

תירתיר2

New member
תןדה לדורון

על התרגום. אני מנסה כרגע לשחזר את ההרצאות מכנס אספרגר. כשיהיה לי משהו ממשי אעלה לפורום. תירתיר.

doroniz

New member
הסכמה

לפני שאת מעלה לאתר תקצירי הרצאות מהכנס, כדאי לבקש את רשותם של המרצים לפרסום התקצירים - מטעמי אתיקה.

תירתיר2

New member
לדורון

ראשית, המרצים בפורום אמרו מפורשות שישלחו תקצירי הרצאות לכל המעוניין. שנית, הסיכום שאני אעלה אינו ערוך או מסודר לצערי, אלא כולל את כל מה שאני זוכרת, אני מקוה שבצורה הגיונית ומסודרת. תירתיר.

Diana M

New member
לעניות דעתי לא אמורה להיות בעיה

בכתיבת תקציר תוך ציון שם המרצה.

Diana M

New member
דורון, תודה../images/Emo140.gif

הייתי רוצה להכניס את התרגומים לאוסף הפורום. האם תוכל בבקשה להוסיף תחת הכותרת את שם המחבר ושם המחחקר המקורי אותו סיכמת, על מנת שנשמור על זכויות יוצרים? תודה

doroniz

New member
שמות המחברים...

מופיעים בגוף התקציר - ניתן להיכנס לקישורים בלינק המקורי. אני אשתדל להיכנס אליהם מאוחר יותר הערב - עכשו אני חייב לזוז לעיסוקי (ללמד באוניברסיטה). דורון.

למעלה