מאמר ביכורים

GnomeBubble

New member
מאמר ביכורים

שלום לכולם, סופסוף סיימתי לכתוב את המאמר הראשון שלי, והנה אני מפרסם אותו. המאמר הזה נותן טיפים ועצות ללימוד יפנית באופן כללי, עם דגש על לימוד עצמי, במקום לעסוק בנושא ספציפי כלשהוא. המאמר הבא שאני אכתוב כבר יהיה יותר פרקטי ויעסוק בהטיית פעלים. בבקשה תשלחו לי תיקונים, הערות וגם תוספות אפשריות אם יש (למשל תוכנה מאוד טובה ששכחתי לפרסם, עוד מידע על קורסים באוניברסיטאות וכו').

swirrrly

New member
../images/Emo127.gifקראתי, הורדתי תוכנות, בוקמרקתי

אתרים, ואני מחכה בקוצר רוח למאמר הבא.

GnomeBubble

New member
המאמר הבא

אני לא בטוח עוד איך לעשות אותו. התחלתי לחשוב קצת, והטיות פעלים זה נושא ענקי. אני חושב להתחיל עם מאמר מקדים על העקרונות הבסיסיים של ההטייה וההטיות הכי בסיסיות (עבר, הווה, חיובי, שלילי, ציווי וכו'), ואח"כ להוסיף לאט לאט עוד הטיות מיוחד כמו הטיות תנאי (מקבילות למילה אם), יכולת, רצון וכו'.

5 0 6

New member
אבל טעית במשהו.

אני ספרתי את הקאטאקאנה וההיראגאנה, ובכל כתב יש 69 אותיות ולא 46 או 48 כמו שכתבת.

שרית(^_^)

New member
Bubble אין כמוך ../images/Emo45.gif

יופי של מאמר
מאד ברור, מאד הממצה, מאד פרקטי, ועם קישורים נהדרים... אין, אין עליך
כל הכבוד

GnomeBubble

New member
69 אותיות

עם התוספות אולי, כמו הניגורי (שני קווים, טן-טן) או המארו (העיגול). הבסיס הוא 46 אותיות, וזה ממש לא נורא ללימוד. חוץ מזה, הכתב הזה פונטי לגמרי וחוץ ממספר יוצאי דופן בודדים, אתה קורא את המילים שם לגמרי כמו שהן נכתבות.

Bubble אין כמוך!! כל הכבוד ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מאמר נהדר. כה לחי. וזר פרחים
באמת.

neko

New member
הוספתי את המאמר למאמרי הפורום,

אבל יש בעיות עם הסטיילים ועם הקישורים. אם אתה יכול להפטר מהסטיילים ולעבור לHTML סטנדטרטי, יהיה יותר טוב. בינתיים הוספתי שם קישור לקובץ שלך.

GnomeBubble

New member
בפעם הבאה

מזמן לא כתבתי HTML, והבנתי שהגישה היום זה להשתמש בסטיילים ולא לגעת בכלל בעיצוב קלאסי, אבל בסוף הגעתי למסקנה שזה בטח לא יעבוד כאן טוב.

למעלה