מאמר במעריב און-ליין

noa scotland

New member
מאמר במעריב און-ליין

קראתי את המאמר הזה הבוקר ונעשיתי חולה - בצורה פיזית ואמיתית - מתסכול. לבסוף החלטתי שכל מה שאני יכולה לעשות זה להפיץ את הנוסח האנגלי של המאמר בין חברי הלא-ישראלים. בדרך כלל אני לא מציקה להם עם חומר "תעמולה", אבל התנצלתי והודעתי להם שהפעם הייתי חייבת - שלפחות כמה אנשים מלבד ישראלים יקראו וידעו. כבר קיבלתי כמה תגובות אוהדות במייל + שיחת טלפון מרחוק (טוב, מאנגליה) מאד מאד מעודדת. בין היתר נאמר בה שלא כולם טפשים והרבה אנשים יודעים לנתח את המצב בהגינות למרות ה-BBC. מעודד לחשוב שזה נכון, כי הסך הכל מתסכל ומייאש.

noa scotland

New member
שכחתי לציין

שצירפתי גם קובץ וורד עם הנוסח באנגלית, למקרה שמישהו רוצה לעשות כמוני ולהפיץ בין דוברי אנגלית.

סימונה 5

New member
נעה, קראתי את המאמר , מקומם , מרגיז

אבל אין חדש תחת השמש, העולם לא אוהב ישראלים ויהודים חזקים שמגינים על עצמם ומשיבים מלחמה, כשהעולם יבין שלא מדובר רק במלחמה בין ישראל לערבים אלא במלחמת תרבות בין מזרח למערב , בין נאורות לבורות, בין אור לחושך, נקווה שלא יהיה מאוחר מדי אז נעה'לה , כמו שאמר ראש ממשלתינו הראשון בן גוריון:ש'לא חשוב מה יאמרו הגויים, חשוב מה שיעשו היהודים' חשוב שנהיה חזקים , נמשיך להגן על עצמינו כי אף אחד לא יעשה את זה בשבילינו

noa scotland

New member
מסכימה בהחלט (וגם "או"ם-שמום")

בעיה שלי שאני כאן ומוקפת מהדורות חדשות עוינות...

למעלה