מאמר בעיתון הגל

R S Z

New member
מאמר בעיתון הגל

חבר סיפר לי שבאחד הגליונות האחרונים של הגל פורסם מאמר על חובבים ירושלמיים בשנות ה 1950-1960. מבקש לקבל לינק לגליון הזה ואם לא קיים ברשת, מאד אשמח אם מישהו יהיה מוכן לסייע לקבלת הכתבה הזו . המעונינים לתת יד שילחו הודעה בפרטי ואחזור אליכם במידי. המון תודות .

R S Z

New member
עיתון הגל

תודה רבה על הלינק, אבל יש בעיה קטנה שהרשימה של פרסומי הגל מסתימת ב 2007 . העיתון שבו פורסמה הכתבה ראה אור להערכתי באחד מששת החודשים האחרונים. אם מישהו מחזיק בעותק בו פורסמה הכתבה ומעוניין לעזור בהשגתה, אפשר להשאיר הודעה פרטית ונוכל לקבוע איך ממשיכים. תודה לכולם.

4Z1PF

New member
המתן לשעות שאתפנה

ואצור לך לינק למאמר המדובר

4Z7BGG

New member
הגל

....ואני הבנתי שאתה מעוניין ב"הגל" מהשנים ההם...........יש לך שם את המקור אגב - בעברית משעשעת מאד

R S Z

New member
ל 4Z7BGG

לא עיתון מהימים ההם, הרבה יותר פשוט מזה - עיתון מהחודשים האחרונים עם סיפור על הימים ההם. דרך אגב, אילו היו מספרים לצעירים של היום איך באמת בנו "תחנות" בימים הרחוקים ההם, החברים היו "נופלים בריצפה" והיה לוקח להם לפחות שבוע לקלוט ולהתחיל להאמין שמדובר בהיסטוריה שהיתה ולא בסיפורי בדיות ואגדות.

R S Z

New member
למשה 4Z1PF

המון תודות על ההשקעה וההכנה של הקובץ, העברת מסמך מעניין שריגש אותי ואת חברי. שוב, תודה רבה משה.

4Z7BGG

New member
הימים ההם

ששששששש, שאף אחד לא ישמע............ אני אחד מהמופרעים שיחד עם עמי שפרן, הלך לעשות עיניים במחסן של צריפין בשביל לקבל שתי שפופרות 807 עבור הלינאר שתפרנו מחוטים וג'נק ששנוררנו מהמפטיה של בה'ד 7 עבור 4X4HK...........(שנת 75 במאה שעברה.....)

למעלה