מאמר די קוטל לשוטי הנבואה

fleaboy

New member
תגובה

חחח כתבה טיפשית לדעתי... מכמה סיבות קודם כל: שוטי הנבואה ידועים כלהקה שעושה שמח... הוא כתב את זה גם, הוא יודע את זה... וזה חלק מהגדולה שלהם... שהם תמיד עושים שמח, ולכולם! דבר שני יש בשירים שלהם כלכך הרבה מסר שאני לא מבין בכלל על מה הוא דמבר נכון שיש הרבה צחוקים ודימויים שממש לא קשורים... אבל אם מסתכלים בגדול ומתעמקים ממש קצת (אני לא מתכוון לאיזה ניתוח של בגרות בספרות) אז מוצאים מלא מסרים ותכנים שמאוד מדברים לקהל שלהם... לפחות אליי

jowi

New member
באמת שזה טיפשי!

כי גם להקה בלי מסר יכולה להביא את עצמה לתהילה עצומה ולהצלחה אין סופית! מי זאת בריטני ספירס? ובלי קשר בכלל, לשוטי הנבואה יש כל כך מסר "תנו לשלום להגיע". "זה שיושב עכשיו בראש, מחליט עכשיו לכבוש" מה זההההה?? האאא??

522 אוקטן

New member
דעתי בעניין:

האמת שחלק מהשירים של השוטים דיי רדודים וחסרי מסר. אבל מי אמר שבכל שיר צריך להיות מסר, שיר זה גם המלודיה,המוזיקה,ושאר הדברים. ו"לעשות שמח" זה גם משהו נחמד,אם כי לצד הזה אני פחות מתחבר. לעומת זאת(והוא כנראה לא מכיר/הבין) שירים כמו:במלון ברבת עמון,פרילי,דקה בפרדס,ג'נריישן,ועוד הם כן בעלי מסר. נו,במילא כל הכתבות שם ב"וואלה" באות לעורר פרובוקציה. אה, והאלבום השני אכן מבאס רצח.

PSYCHO ROI

New member
אל תעלב...אבל מה אתה מבין??

האלבום השני מבאס? אלבום מושקע כול כך הרבה צלילים שומעים השקעה והרבה לב... איזה אנשים צרי עין ככה זה שיש הצלחה תמיד יש עכברים.. תמיד היה תמיד יהיה....

RedDesert

New member
עכברים???

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

522 אוקטן

New member
מה אני מבין? מה אתה מבין!??!מעפן

דבר ראשון תתאמן על הבנת הנקרא,זה לא צד חזק שלך. מבאס?כן. לעומת המושלמות של האלבום הראשון, האלבום השני נוטה לבנאליות קיצונית,רדידות משתנה,ורמה לא אחידה בכלל. מבחינה מוזיקלית האלבום הראשון באמת היה פחות מהאלבום השני,וניכרת ההשקעה הרבה באלבום השני,הן בשילובי האמביינט,נגיעות הבאנגרה,ושאר הצלילים האסופים. מה שכן,באלבום השני יש ירידה משמעותית בטקסטים.שלא לדבר על זוועות כמו "אמונה",ששובר כל שיא פתטיות אפשרי.זוהי בדיוק התגלמות הנאיביות שאותה תיאר מי שקטל את השוטים. והכי בולט - המיסחור.כן.אמנם זה לא כזה נורא,אבל בולט שהשוטים הרבה פחות מבטאים את עצמם,והדעות השמאלניות הבולטות שליוו אותם בשנים הראשונות(ואני זוכר בדיוק את ההופעות של לפני 4 שנים,היית אז?)נעלמו, או לפחות הוסוו.זכותם.זכותי גם לבקר על כך.זכותך גם לצאת טיפש. אבל למרות הכל, עדיין יש שירים מעולים בדיסק השני,חלקם גם ישמשו כפסקול מושלם למצבי צבירה שונים,והשואו של השוטים קפץ כמה רמות. ולסיכום: "צרות עין"?! מה זה משנה לי אם הם מצליחים יותר או פחות? אין לכך שום השפעה על המכירות שלי,לא בארץ ולא מחוצה לה. שבת שלום,והמשיך יום נעים.

PSYCHO ROI

New member
שב בשקט

טוב מאוד שהתעצבנת... כי עדין יצאת טמבל...מה אתה משחק אותה מנתח עכשיו? אז ארצה דוגי

PSYCHO ROI

New member
או שבעצם

למה אני יורד לרמה שלך? אל תתיחס...אין תגובה על טעם ועל ריח אין להתווכח תהנה.

21עופרי

New member
אני לא מבין מה הבעיה של הכותבת

יש כ"כ הרבה להקות יותר גרועות וכ"כ הרבה חרא במדינה (מבחינת מוזיקה) אז מה הבעיה אם שוטי הנבואה או שאתה מתחבר למוזיקה או שלא ואם לא אז למה לקטול בצורה לא יפה,לא טוב לה שלא תשמע אותם. חוץ מזה אם הדרך של בן אדם להרוויח כסף היא לעשות את הדבר שהוא אוהב אז אני בעד

ממ א' כל

זה בן כותב המאמר...כולם חושבים שהוא בת משומה..הוא אח של חברה שלי אני מכירה אותו.. אבל חפיפ... לדעתי הוא ממש טועה והשוטים יודעים לעשות שמח גם בדיסק ולא רק בדיסק... אבל כל אחד והדעות שלו ולא צריך לריב..חפיפ

21עופרי

New member
הם לא קיבלו פלטינה וזהב שבוע שעבר?

כי המאמר מתיחס לזה בין היתר

sHotZy M

New member
נו טוב...

אני חושבת שהכותב סתם ממורמר... הרי זה לא ייתכן שכל המאמר יהיה לשם קטילה בלי כמה מילים טובות פה ושם בכדי לאזן אותו... אני לא חושבת שהכותב כל כך אובייקטיבי כי במאמר טוב יש גם דברים טובים וגם רעים... כניראה שאותו כותב לא יודע אוביקטיביות מהי והוא כתב מאמר מנקודת מבט של בחור שפשוט שונא את המויקה של השוטים... זה כמו שאני אכתוב מאמר על רוני ואני רק אקטול אותה.. יופי... ממש עבודה קשה... איזו השקעה....
אני הכי לא מעריכה אנשים כאלה שפשוט קוטלים כי זה הדבר הכי קל לעשות אם הוא היה גם קוטל וגם מפרגן במקומות שצריך הייתי מגיבה על כל משפט ומשפט שהוא רשם... אבל במקרה כזה, זה פשוט לא שווה את זה.... זו עבודה חובבנית פשוטה ורדודה והוא פשוט לא נכנס לעומקם של הדברים.

למעלה